Mandalas malebog – mønstre tegninger

En Mandala er et maleri eller et billede, der typisk er designet som geometriske former, den mest populære mandala tegning er cirklen. Ordet mandalas betyder bogstaveligt cirkel eller ring.

Mandalas tegninger bruges både af voksne og børn, de giver mulighed for fordybelse og de giver en geometrisk forståelse, der ud fra et pædagogisk synspunkt kan gavne barnets indlæring.

Det er ikke vigtigt, hvilke farver du bruger til at farvelægge en mandalas tegning, det er heller ikke så vigtigt hvorvidt den er malet meget omhyggeligt. Mest velegnet til farvelægningen er farver eller farveblyanter.

Mandala malerier er et af menneskehedens ældste kunstformer. Med cirklen som grundlag, afspejler det evigheden og hele naturen, solen, månen og universet. Forskellige typer af mandalas tegninger findes i stort set alle religioner, samt indenfor psykologien.

Download gratis malebøger med mandala tegninger

Herunder finder du 6 PDF malebøger med over 170 forskellige tegninger til at farvelægge. Du kan udprinte malebøgerne og du kan dele filerne frit, udprint fx en ekstra kopi til børnehaven.
Du kan enten højreklikke og vælge gem som (save as) – hvis du klikker på linkene skal du være opmærksom på at de alle åbnes i et nyt vindue.

Download del 1 af Mandala malebogen – mange mandala tegninger

Download del 2 af Mandala malebogen – flotte mønstre til at farvelægge

Download del 3 af Mandala malebogen – udprint din egen malebog til ungerne

Download del 4 af Mandala malebogen

Download del 5 af Mandala malebogen

Download del 6 af Mandala malebogen