Excel budget, budgetskemaer download

Excel er uden tvivl det bedste redskab til privatbudget, og til at få et overblik over dit husholdningsbudget.
Nederst på denne side finder du en gratis budgetskabelon i Excel, som du kan downloade og dele frit med alle. Bedste budget skema på dansk.

Enhver der har prøvet at sidde og lave et budget med et budget program, ved at det er langt nemmere med et regneark som Excel.
Man kan selvfølgelig også lave et gammeldags budget på papir og notesblok, det er dog de færreste danskere der gider det. I modsætning til Excel budget, så det ofte ufleksibelt og du kan ikke få svært ved at tilpasse dit budget overblik når din økonomi ændrer sig.

Et regneark giver dig mulighed for at strukturere, skabe overblik og hurtig ændrer se konsekvenserne af økonomiske forandringer.

Hvorfor bruge Excel til Budget til privatøkonomi?

Exel er nok det bedste værktøj til, at hjælpe dig med at forstå din økonomi, og så kan du endda downloade en excel skabelon længere nede – helt gratis.
Selvom der findes gode økonomi programmer, så vil det oftest være meget enklere at lave et Excel regneark for de fleste, da man nemt kan ændre variable udgifter og se konsekvensen.

Et godt budget med overblik er genvejen til en bedre økonomi, da du lettere kan overskue hvor mange penge du egentlig har. Ligeledes vil et godt budget gøre det nemmere at låne penge i banken, da man præcist kan se hvad et ekstra lån kommer til at betyde for familiens privatøkonomi.

Et budget skal som minimum indeholde de helt faste udgifter som

  • Benzin, transport
  • Faglige kontigenter og a-kasse
  • Børnepasning
  • Bolig og forsikring
  • Og ikke mindst madudgifter

Sparet-er-tjent har lavet et budget skema som har vist sig, at være et af de bedste som du kan finde på dansk. Skemaet har en masse variable udgifter med, og det er stadigvæk meget overskueligt – det gør alt sammen at du får et langt mere realistisk syn på din privatøkonomi.

DOWNLOAD: Bedste danske Excel budget

LÆS OGSÅ: Sådan får du en bedre økonomi