Erfaring med Pant i Alt – pantelånere

Hvad er en pantelåner, wiki:

Pantelånere giver dig et lån mod tage sikkerhed i dine værdier. Hvis du ikke betaler til tiden, så kommer du ikke i RKI, men pantelåneren beholder dine værdier og sælger dem.

Pantelånerne giver lån uden godkendelse og du kan få lån trods RKI – du kan få hurtige kontanter blot du har noget af værdi der kan pantsættes.
Skal du låne fx 1000kr skal du have værdier for en smule mere end 1000kr, da pantelåneren skal have en sikkerhed for ikke at miste pengene såfremt du ikke betaler. Du skal ligeledes regne med, at pantelåneren tager en rente på mellem 5-12%.

Bliver lånet ikke betalt til tiden, aftalte forfaldsdato, så kan pantelåneren iflg. dansk lov sælge dine værdier, uanset hvor meget du har betalt.

Erfaring med PantIAlt.dk

Pant i alt er et nyt dansk koncept, hvor man via nettet kan pantsætte sine værdier og smykker enkelt.
Man tager et billede af sine værdier, hvorefter de sendes/uploades til pantialt.dk som herefter godkender et cirka lånebeløb, nogle ting kan dog ikke pantsættes såfremt de er for specielle eller måske ikke har særlig høj værdi.
Kunden sender herefter sine værdigenstande til pantialt.dk som herefter foretager den endelige vurdering, nu kan lånet oprettes og pengene overføres til lånerens konto.

Konceptet er relativt nyt i Danmark, hvor pantebrevsbranchen har været betragtet som undergrund og lyssky. I den verden er pantialt.dk et forfriskende pust, og der er gode chancer for at deres forrentning vokser i de kommende år.

Overvejer du at pantsætte?

  • Inden du kaster dig ud i, at pantsætte arvesølvet for at få råd til den nye iPhone 6 Plus, så skal du grundigt overveje dine alternativer.
  • Hvilken værdi har de genstande du overvejer at skille dig af, ofte tror folk at deres ting er mere værd end det faktisk er tilfældet.
  • Kan du undvære den ting som du pantsætter? Selvom du er sikker på at du kan betale lånet tilbage, så er man nødt til at forudse det uforudsete, sygdom og arbejdsløshed kan ramme alle.
  • Har du besluttet dig for, at du sagtens kan undvære dine værdigenstande, hvorfor ikke sælge dem på DBA.dk i stedet. I det lange løb vil det give dig flere penge i hånden, da du ikke skal betale for pantelånerens sikkerhed.