Om os – Kontakt

Sparet-er-tjent.dk er først og fremmest en side for familien.

Som familiefar og boligejer gennem mange år, har jeg opbygget en masse erfaring og viden som jeg vil dele. Sparet-er-tjent er min platform for at dele min viden med andre familier.

Sparet-er-tjent.dk blev startet i kølvandet på finanskrisen i 2008, hvor mange danskere blev trængte efter en årrække med en overophedet økonomi. Jeg kendte på det tidspunkt mange der blev ramt direkte eller indirekte af krisen.

Jeg blev godtnok kun sporadisk ramt af finanskrisen, da jeg på et tidspunkt solgte mit hus med et mindre tab. Men det gav mig dog alligevel stof til eftertanke, da jeg ønskede at skabe et bedre fundament i fremtiden.

Min mission

Helt overordnet så er det mit ønske at artiklerne på sparet-er-tjent, skal være med til at færre unge mennesker havner i luksusfælden. Kan jeg medvirke til, at danskerne bliver bedre rustede til kommende kriser, så har jeg gjort en forskel.

På samme måder som jeg lærer mine egne børn om økonomi, budget og opsparing. Så håber jeg at mine læsere også kan starte fundamentet til en sund økonomi.

Hovedtemaerne er Økonomi og Sparetips – men også guides til praktiske gør-det-selv projekter er populære.

Gratis Malebøger

Sparet-er-tjent er dog mere end bare sparetips og økonomi, jeg har som familiefar ofte været i en situation hvor jeg har skulle underholde mine børn. Sparet-er-tjent har en kæmpe samling af malebøger til at udskrive og farvelægge.

Malebøgerne er i PDF format og kan frit deles med fx børnehaven.

Kontakt og Ideer til vores side

Har du ideer eller kommentarer til artiklerne på Sparet-er-tjent.dk – så skriv en kommentar på siderne.

Del på de sociale medier (SoMe).

Du er også velkommen til at skrive en besked til os i kontaktformularen herunder.

    [recaptcha size:compact]

    God fornøjelse med Sparet-er-tjent

    Peter

    Læs også vores Cookie- og privatlivspolitik