Serviceeftersyn i udlandet

Billig service i udlandet
Skal du have serviceret bilen, så tjek priserne på værkstederne i dit lokalområder, du vil sandsynligvis opdage at priserne er meget ens. Det skyldes at der er meget lille konkurrence i Danmark og lønningerne meget høje, så hvordan sparer du penge på bilreparationerne?Tag til udlandet – og spar mange penge i især Tyskland og Sverrige.
Værkstederne i Tyskland er dygtige og erfaring med disse er som særdeles positive. Tyskerne har generelt bedre konkurrence og timepriserne er langt lavere. Bemærk at værkstederne i grænseområdet, fx Flensborg, ofte har dansktalende mekanikere.
Svenskerne er ligeledes dygtige og sprogbarrieren er måske mindre, konkurrencen er bedre og den fordelagtige kronekurs gør Sverrige til et godt alternativ næste gang du skal have lavet stort serviceeftersyn.
Generelt kan du spare op i mod 30% i udlandet, endda mere hvis du bor i hovedstadsområdet, da priserne er højere her i forhold til resten af Danmark.

Du kan spare mange penge ved at få repareret bilen i udlandet, men husk at der også er risici forbundet med dette sparekneb.

  • Transportudgifter, hvad koster benzin, færge og så videre
  • Reservedelene er ikke på lager
  • Reparationen trækker udLæs også: Nemme måder at spare penge