Lette Sudoku til download

Sudoku er et logisk puslespil, oprindeligt skabt som hjernevrider i forskellige bøger og senere trykt i utallige aviser verden over.
Det er videnskabeligt bevist, at en daglig Sudoku opgave kan være med til at holde hjernen i topform – faktisk taler man at man kan holde sin hjerne ung den såkaldte “brain-age”.

Download: Gratis Sudoku bog med lette udfordringer (PDF)

Download: Gratis Sudoku bog med nemme udfordringer (PDF)

Download flere Sudoku bøger: Sudoku bøger i forskellige sværhedsgrader

Mange mennesker bliver afskrækket af at se et gitter med tal i det, men i virkeligheden kræver Sudoku ikke nogen særlig matematisk begavelse – du skal sådan bare kunne plus og minus.

Hvad er en Sudoku quiz egentlig?

Der er faktisk en del diskussion omkring, hvad en Sudoku rebus egentlig er, men overordnet er man enige om at følgende. Selve Sudoku pladen består af 9×9 felter, spilleren skal udfylde de manglende værdier.
En Sudoku skal have 30 eller færre startværdier udfyldte ud af de 81 samlede felter, jo færre udfyldte jo svære Sudoku.
En Sudoku må ikke have tilfældelige løsninger, der skal således ikke kunne gættes, det er meningen at den skal løses ved hjælp af logisk deduktion. Der er kun én løsning på en Sudoku, men kan altså ikke have flere forskellige løsninger på en Suduko.

Af rent æstetiske grunde bør en Sudoku have rotationssymmetri – positionerne for de oprindeligt udfyldte felter skal være ens, uanset hvordan du vender Sudoko tabellen.
De lette Sudoku gåder har ofte flere end 30 værdier udfyldt, det gælder også for den gratis Sudoku bog du kan downloade længere nede, da det er nemlig en nem udgave af Sudoku. Sudoku bøger i nemme versioner, giver dig et forspring når du er ved at lære principperne bag spillet.

Gratis Sudoku bøger

www.sparet-er-tjent.dk kan du hente en masse gratis bøger, gratis malebøger til børnene og download Sudoku bøger til de voksne. Du kan frit downloade og dele dem med alle, eller måske printe en ekstra kopi som en gave.
Se alle Sudoku bøgerne her, eller vælg Sudoku fanen øverst på denne side.

Tryk på billedet herunder for at downloade gratis Sudoku bog i PDF format, den er lige til at printe ud på din printer.