Smølfe malebog

Smølferne malebog er en herlig gave til dine børn. De vil lære at bruge farver, og de vil sikker være mere fantasifulde end blot lyseblå smølfer, hvem siger en smølf ikke må være gul eller lilla. Farvelægning af tegninger er en af de bedste aktiviteter for børn og en af de letteste, det eneste du behøver, er farvelægningssider, farveblyanter eller tuscher.
På denne side vil du finde en masse Smølfe tegninger, Gammelsmølf, Smølfine, Altmuligsmølfen, Bagesmølfen og alle andre smølfer! Hvis du ønsker at

udskrive nogen af disse smølfe tegninger, skal du blot klikke på linket og Smølfe malebogen åbner i et nyt faneblad. Malebogen med Smølferne er gratis og du må udskrive så mange kopier du vil!
Del malebog med andre
Det kan være en god idé at udskrive en ekstra kopi til børnehaven, ”fritteren” eller til børnenes venner – du kan også downloade PDF’en og videresende den til andre eller dele linket på FaceBook

.

DOWNLOAD: Malebog med Smølferne (åbner i nyt vindue)

Smølfewiki – hvem er Smølferne
Gammelsmølf er leder af alle Smølferne, fordi han både er den ældste og den klogeste. Du kan genkende ham meget hurtigt, fordi han er den eneste Smølfe, der bærer røde bukser og en rød hat. Han er altid travlt med at tryllerier i sit laboratorium.

Smølfine er en af tre kvindelige Smølferne i landsbyen. Hun er smuk og har blond hår og faktisk ikke en rigtig smølf. Det er den onde Gargamel der i sin tid skabte Smølfine for, at ødelægge Smølferne. Men den kloge Gammelsmølf fik omvendt Smølfine med en trylledrik, sådan at hun blev god og kunne bo sammen med de andre smølfer.

Klogesmølf tror selv at han er den Smølf i landsbyen med den højeste IQ, men desværre tager han som oftest fejl. Han bærer briller og ligner en bog orm. Han bliver nogle gange også kaldet Dydigsmølf og Brillesmølf.

Dovnesmølf er altid meget søvnig! Han kan sove overalt til enhver tid.

Malesmølfen er en ægte kunstner og han taler også med en særpræget fransk accent. Han er den fødte kunstner og kan næsten male alt.

DOWNLOAD: Malebog med Smølferne (åbner i nyt vindue)

Endnu en dårlig dag? For Gnavensmølf, er hverdagen ingen fest, fordi han altid er gnaven! Du kan genkende ham ret hurtigt, fordi han ofte bruger ordene “jeg hader…”.

Bagesmølfen vil lave mad til dig frokost, middag og alt andet du ønsker dig! Han er kok i Smølfe Landsbyen og kan lave mad og bage fantastiske ting! Desværre er han nødt til at bruge en masse tid på at jagte Ædesmølfen, fordi han er grådig og stjæler den gode mad.

Babysmølfen er den mest nuttede smølf i hele Smølfe landbyen! Babysmølf blev leveret af en stork og kan stadig kun tale og pludre babysprog.

Hvis du har brug for en hånd, så ring efter Altmuligsmølfen, fordi han kan reparere alt og hvad som helst i Smølfe landsbyen. Han bærer altid en blyant bag det ene øre, så han er nemt genkendelig. Vidste du at det var Altmuligsmølfen der opfandt Smølfe-fonen (telefon) og Vejr-smølfe-maskinen.

DOWNLOAD: Malebog med Smølferne (åbner i nyt vindue)

For Pyntesmølfen betyder forfængelighed meget, og han er afhængige af sit gode udseende! Han er altid bekymret over sit udseende, så du ser ham aldrig uden det obligatoriske smølfespejl!

Sig aldrig ja til en gave fra Skæmtesmølfen!! Han elsker nemlig at pakke bomber ind i gaveæsker, som virkelig overrasker modtageren. BOOOOOM – sikke en overraskelse.

DOWNLOAD Se mange flere gratis malebøger