Gratis PapirklipPapir udskæringer er billige og sjove dekorationer, til enhver højtid eller begivenhed. Papirklip skabeloner kan bruges til postkort, juledekorationer eller til pryde børneværelset.
Det er sjovt at lave papirklip sammen med børn – børnene bliver oftest lige overraskede hver gang, at det færdige motiv foldes ud af det sammenfoldede papir. Psykologer har påpeget at papirklip skaloner har en positiv udvikling på børns rummelige fler-dimensionelle områder i hjernen. Så papirklip kan altså kickstarte deres geometriske forståelse og ultimativt en bedre karakter i skolen.

I gang med papirklip

Sparet-er-tjent.dk har samlet en række gratis papirklip som du kan downloade direkte fra siden (åbner i nyt vindue). Papirklip skabelonerne kan udprintes fra din browser eller tegneprogram, udprint gerne kopier til skolen eller børnehaven.

Print skabelonerne ud på kopipapir eller andet papir du har til rådighed, så længe du husker at det ikke må være for tykt

Fold langs den stiplede linje (undtagen fisk, skabelon, som
kræver ikke folde).

Klip det farvede område væk. Hvis det er børnene der klipper papirklippet anbefaler vi en sikkerhedssaks. Det kan være en god ide at skære rundt om den yderste figur først, hvorefter man kan klippe de mindre områder ud.
For at få alle detaljerne med i papirklippet kan du skære en lille revne, hvorefter du bedre kan komme til med saksen

Skal du bruge papirklippet som et postkort, kan du tage et stykke farvet karton. Papirklippet limes på det farvede karton ved, at påføre limen på kartonet og ikke på selve papirklippet.
Det anbefales at bruge en limstift.
Det er nok unødvendigt at nævne, at den stiplede linje på papirklippet skal vende nedad 🙂

Blomst papirklip

Dyr papirklip

Fisk papirklip

Frø papirklip

Snefnug papirklip

Sommerfugl papirklip