Billige planter og træer

Har du nogensinde tænkt på, hvordan planteskoler og butikker tjener formuer på frø og planter.

Vil du have billige planter og frø, så er planteskolen en hurtig genvej til at blive ruineret!

Planteskolerne er drevet af profit, ligesom alle andre butikker skal de sælge varerne med fortjeneste, men de skal også betale for reklamer, dyre lokaler og personale. Så der er faktisk ikke noget at sige til, at du betaler overpris for blomster og frø i den lokale Plantorama og Havecenter.

Men vidste du at der er  en måde at gribe have projektet an på, da du faktisk har mulighed for at bytte dig til både frø og planter på nettet mange fora – helt gratis.

Du vil oftest kunne få planter og stauder helt gratis på nettet, da mange entusiaster synes det er spændende at se deres frø bringe glæde hos andre mennesker.

I Danmark kan du bruge både Gulgratis.dk og DBA.dk – der har meget veludbyggede sider og sektioner hvor planter og frø sælges og bortgives. Men også den lokale gratisavis eller ugeavis kan faktisk også være en guldgrube.

Det er nærmest en folkesport blandt chilidyrkere at dele nye spændende frø.

Når du nu er i gang med at anlægge haven, så kan du også købe billige frugttræer og bøgetræer på nettet. Og hvorfor ikke købe eller bytte fiskene til havedammen billigt.