Aarhus København gratis rejse

DSB priser er normalt et kapitel for sig selv, priserne stiger hvert eneste år selvom togene aldrig kommer til tiden.

Men vidste du at du kan score en gratis rejse med DSB, ved blot at læse denne artikel? DSB forærer nemlig gratis tog rejser til nye passagere.
Når du rejser med toget sparer du miljøet for en masse CO2, da togrejser er ca. 2-3 gange mere miljøvenlige end en osende bil. Du kan slappe af i toget, da tiden er din egen og du ikke skal holde øje med de andre trafikanter.

 

Sådan får du en gratis tur i toget

Du går ind på Rejseplanen DSB og finder den rejse som du gerne vil have gratis, husk at have styr på stationer og afgangstidspunkter.

Dernæst går du ind på DSBs hjemmeside og finder DSB Plus, da man via det gratis medlemsskab får den frie rejse til en hvilken som helst destination i Danmark.
Når du har oprettet dig som medlem, er det bare om at få bestilt din gratis rejse til Aarhus-København, returrejsen må du dog selv betale, men det er hurtigt tjent hjem og er billigere end DSB Orange.
Den gode service fra DSB er især tiltænkt, når du skal hjem og besøge familien på din fødselsdag.

 

Et kæmpe plus er naturligvis rejsetiden, da man sparer oceaner af tid såfremt rejsen går via især Sjælland. Alle ved jo, at man holder i lange køer på disse strækninger, og at københavnerne spilder flere år af deres liv i køer på motor- og indfaldsvejene til Hovedstaden.