Sådan sælger du bilen – og får mest for den

Når du har besluttet at sælge den brugte bil, så er det oftest nemmest at sælge bilen på Bilbasen eller Bilzonen dk. Du vil oftest få mere for din bil, når du sælger den privat, men du skal også huske at prisen hurtigt kan blive for lav, hvis du ikke passer på.

Når du skal sælge din brugte bil, så tjek altid BilPriser dk, som vil give dig et godt fingerpraj om hvad din bil er værd. Du kan dog gøre meget for at øge værdien af den brugte bil, da km stand ikke er det eneste der har betydning for prisfastsættelsen af den brugte bil. Du skal huske at bilen skal se repræsentabel ud, da en beskidt bil signalerer dårlig vedligeholdelse og skræmmer køberne væk.


Tip 1: Vask bilen og sørg for at den er støvsuget
Bilen fremstår som langt mere præsentabel og køberen kan bedre forstille sig at eje bilen, såfremt han ikke skal se på skidt og affald fra den nuværende ejer.

LÆS OGSÅ: Vaskehallen er dyr og bilen bliver ikke ren. Sådan vasker du den i hånden på 10-15 min.

Tip 2: Sørg for at alle services er overholdt
Du få langt mere for din bil, såfremt du sørger for at servicebogen er udfyldt. Det betyder også en smule for prisen, at alle services er foretaget på et autoriseret værksted, men det kan ikke overskygge prisforskellen ved et billigere værksted.
Husk også at det betyder meget om der er foretaget rusteftersyn, da fabriksgarantien mod rust ellers ikke dækker senere skader.
LÆS OGSÅ: Få bilen serviceret i udlandet og spar kassen

Tip 3. Farven er afgørende for prisen

En sort eller sølvgrå bil er typisk mere værd end en gul. Røde biler er begyndt at være populære igen, da de signalere dynamik og køreglæde

Tip 4. Vand, sprinker, olie, bremse og servo væsker
Sørg altid for at bilens forskellige væsker er opfyldt, hvilket naturligvis er en del af service. Hvis oliestanden i bilen er for lav, vil de fleste købere finde en anden bil

Tip 5.Overhold de lovpligtige grænseværdier for dæk
Slidbaner på dækkene skal være i orden. Du kan ikke sælge en bil, der ikke er godkendt til kørsel.
LÆS: Sådan skifter du hjul på bilen selv, det er nemt og du sparer mange penge.

Tip 6. Nysynet bil er bedre
Du får som regel en del mere for din bil, såfremt du sørger for, at den er nysynet. Det gør bilkøbet mere overskueligt for køber, da han ikke skal påregne en udgift om et par måneder.