Løvernes konge malebog

Løvernes konge er en Disney tegnefilm fra 1994, The Lion King, og den var den mest succesrige animerede film i 1990’erne. I 2012 udkom Løvernes Konge 3D, en utrolig flot udgave hvor figurerne atter vækkes til live, nu bare i en flot 3D verden.

Filmen handler om en ung løve prins, Simba, der lærer om hans plads på savannens trone og hans rolle i livets kredsløb (eng.: Circle of Life). Se også Wikipedia om Løvernes konge.

Simba skal overtage tronen efter hans far, Løve kongen Mufasa, men den onde onkel Scar planlægger et komplot mod Simba og Mufasa. Hvis Scar dræber sin familie, så kan han selv blive konge på savannen, så derfor skaber han en ond alliance med hyænerne, og sammen dræber de den gamle konge Mufasa.

Den unge Løve konge overlever dog og formår at stikke af, desværre tror han også at det er hans skyld at faren er død, hvorfor han beslutter sig for aldrig at vende hjem.
I sit eksil møder Simba surikatten Timone og vortesvinet Pummba, og de tre bliver hurtigt uadskillelige venner. Det umage par følger Løvernes konge hele vejen gennem hans opvækst.

Den voksne Simba opdager dog, at Scan i virkeligheden er en ond diktator og han beslutter at vende tilbage til savannen og kæmpe for sin ret, som den retsmæssige Løvernes Konge.

Børnene elsker fortællingen om Simba og de mange prøvelser han må gå igennem, de er også vilde med at farvelægge tegninger af Løvernes konge.

I linket herunder finder du en rigtig malebog med Løvernes Konge i PDF format – den er nem at udskrive og give børnene.

DOWNLOAD: Løvernes konge malebog (åbner i nyt vindue)

SE FLERE GRATIS MALEBØGER:
Stor samling af malebøger til at farvelægge