Isbjørnen går i dvale – det bør din PC også

Spar penge, batteri, skån miljøet og få længere holdbarhed på dit hardware

Fordelene er mange ved, at bruge dvale funktionen på din PC i stedet for screensaver eller sleep / suspend. Dvale funktionen er langt mere energi effektiv, da maskinen slukkes helt og ikke bruger noget strøm. Fordelen ved dvale tilstanden er, at du kan beholde dine åbne programmer, uden at bruge strøm.

På de fleste nyere maskiner, kan du vælge at hibernate / dvale direkte fra START menuen. Har du ikke denne funktion, så læs mere herunder.


Guide til at aktivere dvale / hibernate funktionen i Windows.

Nomalt er de fleste computere er aktiveret med dvale funktionen, men nogle gange kræves en manuel opsætning for at aktivere funktionen. For at opsætte Dvale funktionen i din computer, skal du åbne “Strømstyring” under kontrolpanelet. Strømstyring giver dig mulighed for at reducere strømforbruget i hele pc’en, og tillader dig at lave / bruge forskellige strøm “politikker” ved at ændre skærmens lysstyrke, slukke harddisken og skærmen med mere.

Strømstyring

Under Egenskaber for Strømstyring, kan du finde et Tab navngivet som “Hibernate” eller “Dvale”, som du skal klikke på, og Afkryds hibernate / dvale mulighed. Funktionen kræver som udgangspunkt, at du har den samme fri harddisk plads som mængden af RAM i din PC, eftersom RAM’en gemmes på ned på harddisken når funktionen aktiveres.

Hibernate Aktiver Strømstyring

Dette gør det muligt for dvale i din pc, men hvis du ønsker at aktivere dvaletilstand baseret på nogle betingelser, så er du nødt til at klikke på ‘Strømstyringsmodeller’ Tab og klik på Systemdvale: Efter x antal minutter / Aldrig. Dette hjælper dig, når du kører på batterier, og du ønsker at gå i dvale pc’en automatisk, når den når lavt batteri niveau, siger noget i retning af 10%, når alle data og kører programmer vil automatisk blive gemt til disken i stedet for at lukke dem, når pc’en er lukket ned.

Hibernate / dvale er en fantastisk funktion i Windows, når du vil gemme dit arbejde og gå til en pause. Sørg for at gøre det muligt for dvale-funktionen sammen med automatisk dvale-tilstand, når den kører på batterier.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*