IKEA møbler – spar penge

Næste gang du skal renovere børneværelset, køkkenet, bryggerset eller soveværelset, kan du overveje at købe IKEA møbler – det er højere kvalitet end de fleste tror. Når du selv samler møblerne, så spare du automatisk penge!

Naturligvis er det ikke alle der kan samle møbler selv. Men inden du overvejer at gå i en dyr møbelforretning, så skal du vide at IKEA faktisk tilbyder at levere og samle møblerne for dig. Du betaler for den ekstra ydelse, men du vil stadig få langt billigere møbler end hos konkurrenterne.

IKEA Møbler
Erfaring med IKEA møblerne har vist, at de er langt nemmere at samle end de fleste tror.
Når det er sagt, så skal huske at følge anvisninger, du skal ikke have for svage hænder og så skal du kunne løfte kasserne.

Men hvad der er godt ved IKEA i forhold til andre mærker som fx BIVA, er at deres instruktioner er nemme at følge. Instruktionen har gode tegninger, der viser dig alt hvad du skal gøre. Det er nok det der er bedst ved vejledningerne og gør dem så effektive – nemlig at du ikke behøver at læse noget som helst, blot du følger tegningerne! Faktisk har IKEA erkendt at billederne er så effektive, at mange af vejledningerne ikke indeholder noget tekst overhovedet.

IKEA Møbler er nemme at sætte sammen. Hullerne boret og de behøver i modsætning til andre gør-det-selv møbler ikke at blive tilpasset. IKEA delene er kendetegnet ved, at de bare passer sammen! Måske har IKEA en strengere kvalitetskontrol, men det er faktisk yderst sjældent man hører om nogen der har haft problemer med kvaliteten af deres billige møbler fra IKEA.