Cars malebog

Farvelægning af tegninger fra tegnefilmen Cars, og med alle bilerne fra Pixar filmen.
Lynet McQueen (David Owe) er en racerbil, der hele sit liv har drømt om at vinde Stempel Cup racerløbet. McQueen har masser af held og er faktisk ved at vinde løbet i sæsonens sidste løb. Han vil faktisk blive den første nybegynder der vinder mesterskabet, men heldet svigter da hans bagdæk punkterer, da han ikke fik skiftet dæk i tide.

Oveni det punkterede dæk så snyder Ronny Ræs (Mads Mikkelsen) ham, Ronny er veteranen der ikke har tænkt sig at tabe til en nybegynder.

Efter løbet, begynder McQueen og hans transport lastbilkammerat Mack (Lasse Lunderskov), hans eneste rigtige ven, en rejse på tværs af landet fra North Carolina til Californiens Los Angeles International Speedway.
Lynet McQueen ønsker at komme til Californien hurtigt, så han nægter at lade Mack stoppe for natten på en nærliggende Truck rasteplads. Men for hver km på vejen bliver Mack bare mere træt, og til sidst falder han helt i søvn mens han kører.
Malebog Cars – tegninger med Cars
Uanset om du er dreng eller pige, så er Cars figurerne fantastiske at farvelægge, da bilerne kommer i flotte og farvestrålende. Vi har samlet en række af de flotte Cars tegninger i to malebøger du kan downloade herunder. Det er rigtige bøger i PDF format lige til at printe ud – del med naboens børn, SFO’en eller børnehaven.

Download Cars malebog – gratis malebog 1
Download Cars malebog – gratis malebog 2

Se flere gratis malebøger her