TV pakker løber løbsk

TV pakker på 5000-6000 kr. om året er ikke længere usædvanligt, da TV pakkerne bare stiger år efter år. For mange mennesker giver det mening at tage en beslutning, om det virkelig er pengene værd.
Vi giver dig her en række konkrete råd til, hvordan du kan spare penge på dine TV pakker:

Hvorfor ikke nøjes med de gratis offentlige kanaler, som DR1, DR2, DR HD, DR K, TV2, Ramasjang og DR Update. Du skal blot have en DVB-T antenne (UHF antenne) og et fjernsyn (eller boks) der kan modtage det digitale mpeg-4 signal.

Overveje om du har brug for dyre film kanaler, det er nemlig langt fra gratis at se de nyeste film på dit fjernsyn. LÆS OGSÅ: Vidste du at kan downloade film gratis på biblioteket.

 

Et trick som er meget udbredt blandt TV udbyderne er, at tilbyde en særlig lav takst de 6-12 måneder, hvorefter prisen stiger voldsomt.
Kig altid efter hvad du kommer til at betale efter 6 måneder, da du kan blive overrasket når du tjekker din PBS oversigt.

Skal du betale ekstra for at leje boks, ekstra kort og er der andre gebyrer du ikke kan undgå. Undersøg altid hvad den egentlige pris er!

Binder du dig til en given periode, og skal du opsige dit abonnement med et bestemt varsel. Det er spørgsmål du skal stille, inden du tegner et TV abonnement.