Billigt hotel København

Har du planlagt et besøg med overnatning til den danske hovedstad København, så skal du vide at der i øjeblikket er meget stor konkurrence på hotelværelserne.

Priserne har aldrig været lavere på de københavnske hoteller, du kan få overnatninger til under 150 danske kroner. Den øgede konkurrence skyldes først og fremmest, at der er blevet bygget mange nye og store hoteller i selve København men også i Ørestaden. Den øgede konkurrence giver forbrugerne langt lavere priser på overnatninger i København.

Sådan finder du et billigt hotel værelse i København

Du skal først og fremmest gøre op med dig selv, om du søger efter en basal overnatningsmulighed eller om du er mere til et luksus.
Der er kommet nye discount hoteller, som fx CABINN og ZLEEP Hotels, men pas på de er faktisk ikke altid så billige som du tror. Den øgede konkurrence har tvunget mange af de traditionelle hoteller til at sænke deres priser, du får derfor ofte mere hotel for pengene hvis du går udenom de deciderede discount hoteller.

Brug de forskellige prisportaler, fx Hotels.com hvor du finder rigtig gode søgemuligheder. Du kan vælge at søge efter pris, antal stjerner, beliggenhed og bruger bedømmelse.

Du vil spare penge, når du selv arrangerer hotel opholdet, det er billigere end at købe en pakkerejse til Wonderful Copenhagen.