Otte gratis spil-apps

Der findes mange spil der koster penge som er sjove. Men der findes også spil som er gratis der også er sjove og tidsfordrivende. Det er nemt at bruge pengene på apps og spil, men man kan heldigvis også finde en masse gratis spil. Her er der otte eksempler:
Fortnite, Android, Apple


Fortnite er et sjovt tidsfordrivende spil som man kan spille sammen med sine venner. Fortnite udkom i 2017 i juli, så det er faktisk ikke specielt gammelt. I Fortnite handler det om at få kills og vinde, ved at være den sidste spiller tilbage. Man kan vinde enten i solo eller sammen med andre. Når spillet begynder i Fortnite er der en masse spillere der hopper ud fra en flyvende bus ned i et map, hvor det handler om at skaffe våben, medicinske ting som bandage, og meget mere. I Battle Royale i Fortnite som de fleste spiller, fordi det er gratis. I Battle Royale kan man bygge og der handler det om at man skal være den sidste spiller.

Clash Royale, Android, Apple

Clash Royale er et sjovt spil hvor det handler meget om strategi. Strategi er vigtigt når man skal overtage hinandens små borge. Man kan team up med sine venner. Få en masse nye kort der gør at du får bedre soldater/krigere at bruge i kampen. Der er events hver uge, så spillet ikke bliver kedeligt og der altid er noget at lave. Man kan åbne kister med præmier i.

Helix Jump, Android, Apple         

Helix Jump er et tidsfordrivende og sjovt spil som du kan level op i. Du kan dyste med dine venner hvem der kan komme op i det højeste niveau. Helix Jump handler om at man skal ned ad Helix tårnets labyrint igennem nogle små huller i hver cirkel rundt om tårnet. Man må ikke ramme andre farver end den sorte primære farve som du hopper på når du skal videre. Oppe i toppen af ens skærm kan man se hvornår man er ved banenes ende.

Duolingo, Android, Apple

Duolingo er en både sjov og læringsfuld app. Når man installere Duolingo skal man vælge et sprog man gerne vil lære, der er mange sprog at vælge imellem. Man kan dog ikke endnu lærer f.eks spansk på en dansk måde, men kun på engelsk og andre sprog. Det er sjovt at kunne snakke et nyt sprog og holde sin daglige streak, hvor man er på en gang om dagen i flere dage og lære et sprog. Det er en sjov måde at lære et sprog på sammen med den lille ugle Duo.

Harry Potter: Hogwarts Mystery, Android, Apple


Hogwarts Mystery er et nyt spil der handler om Harry Potter. Du installere appen som er gratis. Du laver en karakter og giver den et navn. Så er du klar til at leve i det samme univers som Harry Potter. Der er udfordringer, svære valg man skal vælge, venskab, undervisning og meget andet. Det er et sjovt spil hvis man har læst eller set bøgerne og filmene. Men man kan også spille det uden at have læst/set Harry Potter, så lære man også bare hvad det handler om på en anden måde.

Knife Hit, Android, Apple

Knife Hit er et sjovt tidsfordrivende og nemt spil. Det handler om at man har en skive hvor den drejer rundt og har nogle få knive eller frugter i. Man skal trykke på sin skærm så man kaster en kniv de steder hvor der ikke er andre knive, frugterne må man gerne ramme. Du kan få flere knive hvis du kommer op imod en boss og vinder eller hvis du køber den for penge du tjener inde i spillet, ved at spille.

Subway Surfers, Android, Apple

Subway Surfers er et tidsfordrivende og strategi spil. Det handler om at man står og spray painter på et tog og så når man går i gang kommer der en vagt efter en. Man skal hoppe over/under forhindringerne. Man løber på togene og ved siden af togene, og banen slutter ikke fordi det handler om at få en rekord og løbe og skaffe penge til at købe nye karakterre inde på spillet. Man kan dyste med sine venner om hvem der kan holde ud i længst tid uden at dø af banen der bliver hurtigere og hurtigere.

Hay Day, Android, Apple

Hay Day er et sjovt og tidfordrivende spil, som handler om at man skal passe sin gård med alle sine dyr, maskiner og lader. Når man spiller Hay Day starter man med en lille går som man udvikler ved at få nye ting til gården. Man får penge på Hay Day ved at sælge sit hvede, æg og alt hvad man nu har i sin lade, det skal man sælge i ens
lille landmands butik som andre spillere kan se i deres avis. Man kommer i et nyt niveau ved at høste, klare opgaver og på mange andre måder.