Gratis spil Roblox

Gratis Spil

Gratis spil kan mange godt lide fordi, man ikke behøver at gå hjem og tømme hele sparegrisen. Roblox er et gratis spil med mange sjove og spændende udviklede servere lavet af spillerne selv, alle kan lave en server, det kræver bare man kan teknikken. Man kan se tutorial’s på YouTube med hvordan man laver en Roblox server hvis man ikke lige har styr på hvordan man gør.
Roblox kan spilles af alle personer ligemeget hvor gammel man er. Man kan spille Roblox på Tablets, iPad’s og telefoner og på computere. De fleste der spiller Roblox spiller på computer.

Roblox Login


Når man spiller på computer skal man lave et login, det gør du ved at søge på internettet Roblox.com og så skrive ind dit brugernavn, kodeord, fødselsdato og om du er en dreng eller en pige så brugeren bliver tilpasset til dit køn, hvis du fortryder dit brugernavn kan du altid lave en ny bruger.

Dit brugernavn skal ikke være dit rigtige navn men et fantasi navn eller bare et andet navn som ikke er dit eget.
Når du har indtastet det hele, så skal du trykke på den lille firkant nede i bunden, hvor du acceptere alle betingelserne. Bagefter skal du trykke Sign Up og så er du færdig og klar til at spille Roblox.

Roblox download

Når du skal igang med at spille Roblox og du har fundet en server på Roblox platformen du gerne vil spille på bliver du nødt til at downloade Roblox så du har adgang til spillet. Det er 100% gratis.

Du skal trykke Play og så kommer du hen til download, hvor du skal trykke Accept og Finish. Ja det er ret simpelt at downloade. Hvis du vil have Roblox som app så kræver det at du har Microsoft Store installeret på din computer. B

agefter klikker du ind på Microsoft Store og søger i søgefeltet på Roblox og trykker installer. Når du har gjort det, så går du ned i hjørnet på din skærm og trykker på søgeknappen, søger Roblox Player og så kan du trykke Pin To Task bar eller kan du trykke Pin to Start, så app logoet kommer hen på dit skrivebord. Ved at få appen gør det bare så du kommer ind på Roblox nemmere ind at søge på internettet.

Du kan også downloade Roblox ved at gå ind på Microsoft Store og downloade Roblox derfra helt gratis. Du behøver ikke at downloade alt muligt i app stores eller play butikker der skal du kun trykke download på selve appen, og så er du færdig også helt gratis.

Roblox populært i skolealderen

Roblox er populært i skolealderen 9-12 år, men alle andre kan også spille det. Ældre synes også det kan være sjovt at spille sammen, men det er bare mest populært i 9-12 års alderen fordi man har tid til at spille og man synes det er sjovt at spille sammen oppe i skolen eller hjemme med sine venner. Man kan chatte, spille spil, eller samarbejde om kreative projekter f.eks som at lave en server med ens venner. På de mange forskellige servere kan man spille sjove mini games, slåskampe eller have sit ejet hus med kæledyr, have en forretning og mange flere ting kan man også udforske på Roblox. Hvis der bliver skrevet grimt til en på Roblox så skal du ikke skrive grimt tilbage men så i stedet logge ud og ind igen, fordi det er tit at der er mange forskellige baner. Hvis du har fået nogle venner på Roblox ved at de spørger dig om ven og du acceptere. Så hvis i vil spille på den samme bane skal du trykke på din ven og så trykke Join Game.

Hvad er Roblox

Roblox startede i 2006, og havde i 2012 over 30 millioner brugere. Roblox er et online multiplayerspil hvor man er flere spillere der spiller sammen. Roblox er designet for 8-18 årige men er også åbent og brugt af andre aldre. Inde på Roblox kan man købe Robux som er penge til at købe Ranks eller specielle ting på servere. Robux koster rigtige penge og du kan  købe dem i forskellige mængder, hvis man køber et Rank for Robux på en server, har man adgang til flere ting end normale spiller har adgang til.

Næste gang?

Når man logger på Roblox inde på internettet med sit Roblox login så forbliver den normalt logget ind næste gang du bruger den device, så du ikke behøver at gøre det hver gang. Men hvis du bruger en anden device så skal du logge ind igen og huske at logge ud hvis det ikke er din ejen. Du kan logge ud ved at trykke på tandhjulet oppe i hjørnet og vælge den sidste mulighed der hedder Logout som står under Help.

Roadblocks game eller Roblox

Nogle forveksler Roblox med Roadblocks game, men det hedder altså Roblox og ikke Roadblocks game. Det er en fejl man kan lave hvis man lige har hørt en sige det i en video eller i offentligheden at det var sjovt  at spille Roblox. Så kan man godt forveksle det med hinanden. At man så går ind på internettet og skal søge og tænker Roa..? var det, det han sagde. Det må være Roadblocks game. Men det er altså Roblox. Fordi det lyder lidt ens. På en computer hvis man søger Roadblocks game så kommer Roblox også frem så det gør ikke så meget, men på app store
eller play butik osv. så skal man søge Roblox og ikke Roadblocks. Fordi der er ikke noget der hedder Roadblocks games men Roblox.