Sund og slank gratis

Hvis du overvejer at gå på en diæt, så er det ofte bedst at søge hjælp og råd om hvordan man gør det. Du kan bruge penge på dyre slankebøger og slankepiller, men sandheden er ofte at de bedste råd fås i de gratis slankebøger. Motion og slanketips stilles gratis til rådighed, hvis blot du er ihærdig og følger slanke anvisningerne, så er det næsten med garanti ensbetydende med et vægttab.


Sådan taber du helt gratis

En af de bedste slankebøger du kan hente gratis, er sundhedsstyrelsens 10 veje til vægttab, som er en fantastisk inspiration når du vil i gang med at tabe dig hurtigt men også permanent. Link gratis slankebog (åbner i nyt vindue)
SE OGSÅ: Danmarks nye slankeportal – slankekur der virker

Når du har taget beslutningen om at tabe dig

1 Besøg din læge. Tal med ham om, hvilken vægt du ønsker og hvad der skal til for at opnå dette mål. Diskuter hvilken type motion der vil være bedst for dig. Beregning af BMI, altså body mass index, vil også være noget lægen kan hjælpe dig med.

2 Beregn, hvor mange kalorier du maksimalt må indtage i løbet af dagen for at tabe dig. Der er mange gode hjemmesider der kan hjælpe dig med, at beregne energiindholdet af maden du spiser

3 Lav din egen sunde kostplan, den vil hjælpe dig med at styre dine kalorier og ernæringsmæssige indtag.

4 Brug naturen. Intet slår en tur i skoven med vennerne eller måske alene. Du kan komme i gang med at løbe uden nogle større udgifter.

5 Brug nettet. Nettet bugner af gratis materiale, du kan blandt andet finde gratis fitness videoer på YouTube.