Gratis registry cleaner

Uanset hvad man måtte mene om Windows, så er det en kendsgerning at langt hovedparten af alle danskere bruger dette operativ system. Desværre har stort set alle også oplevet, at Windows stille og roligt sander til, sådan at det bliver langsomt indtil man til sidst geninstallere hele OS’et.

Du kan dog også nøjes med at installere et værktøj til at rydde op i Windows registreringsdatabasen, en såkaldt Registry Cleaner. Der findes en mængde kommercielle produkter i denne kategori, herunder Martin Thorborgs Slow-PCfighter som alle har det formål at rydde op på din PC.


Mange brugere vil dog kunne nøjes med et gratis hjælpeprogram, free registry cleaner, og et af de bedste af slagsen er http://www.eusing.com/free_system_cleaner/system_cleaner.htm Eusing Free Registry Cleaner.

Eusing Registry Cleaner er et gratis program, der reparerer Windows registreringsdatabasens problemer, typisk fordi man har haft installeret software som er blevet afinstalleret.
Registreringsdatabasen gemmer oplysninger og indstillinger for Windows-operativsystemet og de fleste af de andre software produkter på din computer.
Desværre kan registreringsdatabasen blive korrupt og forårsage fejl i dit styresystem og software, der fører til nedbrud eller andre problemer på din computer – herunder især performance problemer.
Med Eusing Registry Cleaner kan du reparere de dele af registreringsdatabasen der er blevet ugyldige, hvilket vil forbedre ydelsen og forhindre yderligere fejlsituationer.