Billig mad til børnefamilien

Fødevarerne stiger, der går nærmest ikke en dag uden prisstigninger – oveni kommer så fedtafgifter, sodavandsafgifter og sukkerafgifter. Danskerne betaler en formue for deres mad, og skal man på restaurant er  det efterhånden en stor udskrivning for den almindelige børnefamilie, da portionerne er små og priserne høje.

En genvej til billig familiemad

Det er selvfølgelig tvivlsomt at der skulle findes danskere der ikke kender det svenske IKEA, som er en international kæde med møbler og boligtilbehør. IKEA startede i 1958 og konceptet findes i dag i 25 lande med over 300 kæmpe butikker, flest butikker i Tyskland og USA. IKEA Butikkerne er altid let genkendelige, da facaden prydes af blå gule udsmykninger.
IKEA er et selskab med kontrol over hele værdikæden, man ejer mange af sine egne forhandlere, leverandører og råvarer kilder som fx plantager. De specialiserer sig primært med prisvenlige samlselv møbler og boliginventar – og krisen har gjort at IKEA har fået endnu mere succes.
IKEA unikke kontrol over hele leverancen gør, at man kan tilbyde priser som konkurrenterne kun kan drømme om.

Billig mad til børnefamilien

For at være på forkant med den moderne danske families behov, tilbyder man både børnepasning og en restaurant med masser af gode børneretter til billige penge. Alle familier med børn ved at
det normalt bliver dyrt at gå på restaurent med poderne, men ikke i IKEA, hvor man betaler en pris der matcher danskerne slunkne pengepung. Priserne er billige og man virkelig at man får valuta for pengene, i modsætning til fx McDonalds og andre fastfood tilbud. Udvalget er stort og man kan vælge at sammensætte en sund menu til familien, selvom det stadig koster det halve af normale restaturantpriser.

IKEA har selvsagt lave priser på deres fødevare, fordi man ønsker at tiltrække flere kunder til de store danske varehuse. Men I kan jo også planlægge at nøjes med at spise, uden at besøge labyrinten af møbler og billigt boligtilbehør – men lad det være sagt, at det er svært ikke at blive fristet til et hurtigt kig.

Gratis kaffe
Har du et IKEA family card, så kan du tanke gratis kaffe i varehusets café, ligeledes får du rabatter på de i forvejen billige priser i restauranten.