Sådan kommer du af med gælden og sparer op

Hvis du går i evig venten på den næste løncheck, så vil det med tiden give dig stress og problemer med helbredet. Regninger, dyre forbrugslån og kreditkort betalinger æder det meste af din indkomst, det kan rigtig opslidende for den enlige forsørger eller børnefamilien.
Du ved udmærket godt at du har brug for at skille dig af med gæld og spare nogle penge – måske endda spare op til uforudsete udgifter. Og du gerne vil begynde at spare op til fremtiden for, at få en større økonomisk sikkerhed.

Men hvordan kan du komme foran med de alle regninger du allerede har, for ikke at nævne de uventede udgifter, der synes at komme automatisk hver eneste gang du har lidt ekstra kontanter? Du finder det måske vanskeligt at gøre noget, fordi du ikke ved, hvor alverden du skal begynde!!

Tag det roligt. En masse mennesker er i din situation – og mange er kommet ud på den anden side. Læg din egen handlingsplan – og slip af med gælden.
Det er aldrig for sent at gøre noget. Med lidt selvdisciplin og tro på dig selv, kan du vende din økonomiske situation til det bedre i omkring seks måneder.

LÆS OGSÅ: Store besparelser i din økonomi
LÆS OGSÅ: Stor guide til at spare penge (gode tips)
LÆS OGSÅ: Tjen flere penge