Velduftende til lavpris

Det er ikke nok at være velklædt, du vil også gerne dufte godt.

En god parfume koster ofte mange penge!! Læs her hvordan du kan være velduftende uden at blive klædt af til skindet.
De økonomisk dystre tider gør, at de færreste har råd til at købe overdrevne dyre parfumer. Fortvivl dog ikke, du kan stadig få en fantastisk parfume uden at gå på kompromis.

Køb parfume online

Al erfaring viser, at de billigste parfume priser som regel findes online. Der er en bred vifte af parfume netbutikker i Danmark, men skal du have parfumen rigtig billigt så skal slet ikke købe den i Danmark!
Tjek især tyske og engelske hjemmesider, priserne er fordelagtige fordi konkurrencen er langt højere end i Danmark. Har du mod på auktioner, så skal du helt klart besøge eBay.co.uk, du kan som regel spare mindst 30-40% på parfumepriserne i forhold til de danske priser.

Min erfaring med eBay er, at det er sikkert sted at handle, du skal dog altid huske at kontrollere sælgers bedømmelse, da det vil være en ret god garanti mod at blive snydt. Jeg har altid fået leveret det aftalte produkt, og således rigtige gode erfaringer med køb af både elektronik, køkkenudstyr og parfume på eBay.

Lad være med at tro at du kan købe billig parfume i lufthavnen, det er sjældent billigere end de almindelige butikker. Hvis du skal spare penge på parfumekøb i en lufthavn, så skal det som regel være i et land udenfor EU med favorabel valutakurs – men husk at du kan få problemer med told og moms når du indfører parfumen i Danmark.

Vareprøver er en billig genvej til dyr parfume

Vidste du at parfumefabrikanterne fremstiller en mængde vareprøver til butikkerne, sådan at deres parfumer får en større eksponering i fx Matas. Selvom vareprøverne skal hjælpe butikkerne med at markedsføre produktet til de endelige forbrugere, så sælges de overskydende prøver ofte af forhandlere. Priserne på prøverne er som regel meget billige, nogen gange kan du endda være heldig at detailforhandlerne forærer parfumeprøverne væk gratis.
Kan du ikke finde gratis parfumeprøver i din lokale parfumebutik, så spørg høfligt ekspedienten om de ligger inde med parfumeprøver. Får du nok prøver vil de holde et godt stykke tid. Du skal dog være opmærksom på, at du ikke altid kan vælge din favorit parfume, samt at nogle parfumer har fejl i emballagen, såsom flasker uden låg.

Køb parfume på udsalg efter jul (tidl. januar udsalg)
De store varehuse fylder deres hylder i forventning om juletravlheden. Parfumer plejer at være salgshit i julemånederne, derfor købes de ind i store mængder optil julesalget. Som en følge heraf er overskudsvarer almindelig efter jul, hvor du kan gøre et regulært priskup på parfume.

Gå i utraditionelle butikker
Søg efter parfume i discount butikker og dagligvarebutikker. Den ekstra indsats er som regel lig med ekstra god handel. Utraditionelle steder, der sælger parfumer giver mulighed for fantastiske pris fund, fx Kvickly eller Netto!

Hjemmelavet parfume
Lav din egen signatur duft og spar endnu mere. Ved at lave hjemmelavet parfume, kan du udtrykke din individualitet og samtidig spare en masse penge. Bare bland forskellige velduftende olier efter eget valg sammen med destilleret vand og ethanol (sprit). Opbevar det et køligt tørt sted.