Køb af blækpatroner i Bilka

Køber du en printer i Bilka, så får du den sandsynligvis næsten ligeså billigt som på nettet, ofte endda væsentlig billigere.

Grunden til, at Bilka kan sælge printeren billigere end butikkerne på nettet er desværre fordi de tjener deres penge på patronerne. En kvalitetsprinter fra Lexmark kan købes meget billigere end på nettet, men du betaler til gengæld en højere pris for blækpatronerne.

Køber du en billig printer i Bilka, så lad være med at købe blækpatroner i Bilka, køb dem hellere på nettet, du kan spare 50-70%.

HP vs Lexmark. Skal du købe en HP eller en Lexmark?
Du har grundlæggende intet at frygte når du kigger på printere fra enten HP eller Lexmark, begge firmaer leverer kvalitetsprintere til fornuftige priser.

HP har en stor fanskare blandt de almindelige forbrugere, der er glade for de mange muligheder og den nemme betjening. HP er en anelse dyrere end Lexmark både hvad angår printere og blækpatroner, det kan de tillade sig, da de har en meget høj markedsandel.

Lexmark har altid været synonym med lækker kvalitet til fornuftige priser, hvor der er fuld valuta for pengene. Lexmark henvender sig til de mere kræsne brugere der ønsker stabile printere uden for mange dikkedarer og designlir. En Lexmark printer anses af mange for, at være mere holdbar end en HP printer, men som sagt så er begge printere gode.
Lexmark har en simpel tilgangsvinkel til deres blækpatroner, de har grundlæggende en håndfuld forskellige patroner der kan anvendes på tværs af deres printermodeller. Blækpatroner til Lexmark er derfor ikke en jungle, hvilket bestemt ikke kan siges om HP der har utrolig mange forskellige blækpatroner.

Kigger du på den samlede økonomi, så er Lexmark klart vinderen da blækpriserne er langt lavere end på HP. Tjek dog prisen på nettet, Bilka har nemlig ofte dyre Lexmark patroner.

 

Hewlett-Packard og Lexmark er to af de voldsomste konkurrenter indenfor forbrugernes små printere. Begge selskaber har forsøgt at overgå hinanden punkt for punkt, med henblik på at få en større andel af markedet. Dette fremgår klart af den brede vifte af printere, blækpatroner og andre forbrugsvarer som fx fotopapir, men helt overordnet er mange af funktionerne og tilbehøret helt sammenlignelige.
Når det kommer til printer blæk, har både HP og Lexmark specifikke typer af blæk til brug på deres forskellige printere. HP har næsten en forskelig slags printerpatron til hver eneste af deres printere, Lexmark er dog noget mere gennemskuelige, eftersom deres printerpatroner kan anvendes på et antal af deres printere.