Billigt Lego i England

Leg godt – danskerne elsker Lego og det bliver desværre udnyttet på det groveste af den multinationale koncern, vi vil nemlig gerne betale ekstra for dansk kvalitet.
I Danmark betaler vi derfor 50-85% mere for Lego end i udlandet, vi bliver med andre ord snydt så det driver af Lego. Køber du fx Lego Starwars i en dansk butik så koster det 1.400 for et af de store byggesæt, køber du derimod Lego på tilbud i England så sparer du nemt 600-700 kroner.

Sikkert Lego køb i England

Fortvivl ikke, det er meget meget nemt at købt billigt Lego i England. Du har de samme rettigheder på Internettet som i andre EU lande. Du kan betale med dit dankort og du skal ikke bekymre dig om told og moms, det eneste du skal være opmærksom på, er forsendelsesomkostningerne.
Selvom forsendelsen ofte er en anelse dyrere end hos en dansk legetøjsbutik, så får du alligevel masser af gratis Lego hvis du køber for det samme beløb i en engelsk webshop.

Billigt Lego i England
Der findes forskellige prissammenligningsdatabaser i UK, hvor du kan finde LEGO der væsentligt billigere end i DK – helt overordnet er der en langt større konkurrence på legetøj udenfor DK.
Der er især penge at spare på de mest populære LEGO serier, du kan altså sparer flest penge på

  • Lego Mindstorm
  • Harry Potter Lego
  • StarWars Lego
  • Lego Creator

Prøv at finde tilbud på Lego på ToysDirect.com, Amazon.co.uk, Ebay.co.uk eller Pricerunner.co.uk – du kan finde butikker hvor priserne halv pris, men der er store forskelle så det kan betale sig at bruge lidt tid på søgningen.

Andre veje til billigt Lego
Du kan faktisk sparer mange penge ved at tænke lidt utraditionelt, som ikke nødvendigvis involvere indkøb i udlandet.
Tænk utraditionelt – De mange danske discountbutikker som fx Netto og Fakta har ofte spottilbud, her kan du være heldig at køre nogle særdeles gode fund, da Lego ofte sælges med 30-50% rabat i forhold til de traditionelle legetøjsbutikker i Danmark.
Køb brugt – Du kan finde brugt Lego på GulGratis.dk og DBA.dk, hvor legetøjet ofte vil være i næsten samme stand som nyt men til en brøkdel af prisen. Det faktum at Lego næsten er uopslideligt gør ligeledes, at det er meget sikkert at købe brugt Lego.