Hjælp miljøet – opsig avisen

Nyder du søndagsavisen i weekenden, eller hober bunker af ulæste aviser sig op, så spilder du mange penge årligt. Læser du kun avisen i weekenden, så er der en stor besparelse i, at opsige dit abonnement og oprette et weekend abonnement i stedet.

Opsiger du abonnementet på din avis, tidsskrifter eller blade så husk, at der kan være en bindingsperiode hvis du har fået et særligt introduktionstilbud.

Anvender du nettets mange medier til, at få stillet sulten efter nyheder, så har de etablerede aviser efterhånden set lyset, der ligger rigtig gode artikler og du er sikret de seneste nyheder. Du kan også finde gode artikler i de mange gratisaviser.

Som en ekstra bonus så medvirker du også til at spare miljøet for en masse papir, du sparer både penge og miljøet, en ren win-win situation.

Når de fysiske aviser ikke længere er en indtægtskilde, så er medierne nødt til at finde andre indtjeningsmuligheder.
En af disse muligheder er mikrobetaling, hvor du betaler per artikel du læser, men det er besværligt og koster penge.

Langt de fleste nyhedssider på nettet er i dag reklamefinansieret, hvor brugerne indirekte betaler for journalisternes arbejde.
Du bør ikke installere diverse reklameblokere, da det betyder at annoncerne ikke vises og at udgiveren ikke tjener penge.
Så lad vær med at installere plug-ins der fjerner reklamerne, det giver bare dårligere indhold på sigt

Besparelse: 1000-2000 kroner

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*