Gratis trailer

Mangler du en trailer til weekenden? Det er både dyrt og besværligt at eje sin egen trailer, den fylder i indkørslen, og du bruger den slet ikke så tit som troede. Når du endelig skal bruge traileren, så har naboen eller din svoger sikkert lånt den, og glemt at aflevere traileren tilbage igen.

Lej en trailer gratis

Hvorfor ikke undvære den obligatoriske brenderup trailer – du kan jo leje en trailer på de fleste tankstationer. Problemet med at leje en trailer er dog bare, at du ofte kommer til at betale 200-300kr for at låne traileren et par timer.
Men det er faktisk muligt at leje en trailer helt gratis – nemlig ved at bruge det danske firma FreeTrailer, som har specialiseret sig i autotrailer leje uden omkostning for billisten. Freetrailer kan give dig gratis trailerudlejning fordi de benytter sig af en række sponsorer, som fx Bilka, Silvan og IKEA.
Du kan booke en trailer hos freetrailer.dk, og du kan endda få råderet over traileren i flere dage, det hele foregår via et smart online bestillingssystem.

Forsikring og gratis trailere fra FreeTrailer.dk

Du kan jo være uheldig at beskadige traileren, fx hvis du bakker ind i en skjult forhindring. FreeTrailer kan naturligvis ikke dække udgifterne til de uheldige trailerkunder, hvorfor der skal betales en selvrisiko ved skader på 2.500kr.
Hvis du derimod betaler 39kr. per dag, kan du slippe med 0 kr. ved eventuelle skader. Hvorvidt det er en god idé at betale de 39 kr. ekstra er naturligvis en smagssmag – er du en rutineret billist og vant til at føre en trailer, så kan det måske ikke betale sig da jo også betaler selvrisiko hvis du skader dine egen bil.

FreeTrailer tilbyder i øvrigt også en service til byboer uden bil, de kan nemlig leje en cykel med tilhørende cykeltrailer. En cykeltrailer kan være nyttig når man som studerende skal hente mindre møbler i IKEA, eller hamstrer madvarer på tilbud i Bilka.