Bliv hundelufter og tjen ekstra penge

Hundelufter jobbet er en af de bedste måder at tjene ekstra penge på, fordi flere mennesker har hunde som kæledyr, men mange har ikke tid til at give deres hund en tur flere gange om dagen. Nogle mennesker arbejder meget og har en travl hverdag, og andre hundeejere er for gamle til at komme ud, der er også dem der simpelthen er for dovne.
Alle disse mennesker er dine potentielle kunder i din hundelufter forretning – de er villige til at hyre dig til at lufte deres hund. Der er endnu ikke mange hundeluftere i Danmark, men som du kan se i videoen nederst på siden, så kan det gå hen og blive populært – alle kan jo sådan set blive hundelufter.

At tjene ekstra penge på jobbet som hundelufter er muligt, men du bliver nødt til at afsætte tid til markedsføring af din service, og det er det største problem folk løber ind i. Hvis ingen kender dine hundelufter service, så tjener du ingen penge. Så du er nødt til hurtigt at bruge penge og tid på at etablere dit renomme blandt byens hundejere.

Sådan markedsfører du dig

Du vil som regel bruge flest penge på markedsføring af din hundelufter service i starten, gerne i forskellige medier som fx den lokale avis og Google AdSense. Når du først har faste tilfredse kunder, så plejer de gerne at anbefale dig til deres venner og bekendte.
Den lokale avis er nok det sted at markedsføre din hundelufter service. Din annonce skal være stor nok til at folk lægger mærke til den, og så skal du sikre at den har et professionelt udsende. Dine kontaktoplysninger skal være på et meget synligt sted i teksten, det skal være hurtigt og nemt for hundeejerne at kontakte dig via telefon eller email. Er det besværligt at finde dine kontaktoplysninger, så springer de fleste videre i annoncerne – og så kommer du aldrig i gang som professionel hundelufter.
Hvis jobbet som hundelufter bliver populært i Danmark, så skal du overveje ikke at afsløre dine priser i annoncerne – det gælder især hvis du er dyrere end dine konkurrenter. Har du lavere priser er det heller ikke en god idé at vise dette, eftersom mange mennesker faktisk er villige til at betale for den ekstra kvalitet som en høj pris signaler.

I gang med forretningen

For at få kunder i butikken kan det være en god idé med en indledende rabat, fx kan du give 25% på den første uge eller første dag gratis. Det er en god måde at få kunderne til at teste din service, og du tjener stadigvæk penge.
Hvis du markedsføre dine tjenester godt er det forholdsvis let at tjene ekstra penge som hundelufter, især når du har opbygget et kundenetværk der anbefaler dig til nye kunder.
Gå i gang allerede i dag, hvis du ønsker at tjene ekstra penge som hundelufter. I øjeblikket er der ikke mange hundeluftere i Danmark, den manglende konkurrence gør det nemt for dig at tjene penge, og du bliver ikke presset på dine priser.

Fordele ved jobbet som hundelufter

  • Du får motion og kommer i bedre fysisk form
  • Du tjener penge på at komme i bedre form – og så er det endda nemt tjente penge
  • Du er glad for dyr – du finder ikke et bedre job
  • Du kan være hundelufter på fuldtid eller på deltid
  • Du møder masser af nye mennesker

Se videoen med en professionel hundelufter, der tjener 2.000kr om dagen: