Strategi spil gratis – Transport Tycoon

Som nogle måske husker fra de gode gamle dage med MS-DOS spil, fandtes engang et fantastisk strategi spil, kaldet Transport Tycoon Deluxe. Det blev først udviklet tilbage i 1995 som et dos-baseret byplanlægning og simulationsspil, men kom også senere i en Windows-version. Spillet var elsket for dets mange muligheder, og man følte virkelig at man kunne lave et lands infrastruktur.

Transport Tycoon var et betalingsspil, men det har ikke forhindret en gruppe fans i, at udvikle en gratis version af det gamle strategispil – du kan hente den helt gratis online.
Den nye version af Transport Tycoon, OpenTTD, er endda videreudviklet med bedre grafik, større funktionalitet og langt flere køretøjer. Er du vild med online strategi spil, så skal du klart prøve multiplayer delen i OpenTTD, da du her kan udfordre dine venner eller spille mod en tilfældig spiller.

OpenTTD er et gratis strategi spil du kan spille for dig selv på din computer, spillet findes både til samtlige Windows versioner og til Linux. Spillet kan bruges på dit lokale netværk, eller du kan spille online på globale servere skabt af andre fans.

I Transport Tycoon er det vigtigste mål er at drive et transportfirma og transportere passagerer og gods til og fra forskellige brancher og byer. Med 4 hovedtyper af transport så som flyselskaber, søfragt, og landtransport med jernbane og køretøjer, får du en god afveksling. Spillet er klart en tidsrøver, men også et af de bedste strategi spil der er lavet.