Sudoku print

Der er online sudoku på nettet på rigtig mange sider, men faktisk er vi mange der hellere vil løse vores Sudoku med en gammeldags kuglepen og en print Sudoku kopi.

På sparet-er-tjent.dk finder du en stor samling af gratis Sudoku bøger til at udskrive på din egen printer.

Herunder er der links til en række gode Sudoku opgaver i forskellige sværhedsgrader, og du kan altid kontrollere dine Sudoku løsninger bagerst i hæfterne.
Vi anbefaler, at du udskriver det hæfte der svarer til dit nuværende niveau, og så gradvist øger sværhedsgraden. Hjernen er en muskel og det er nødvendigt med træning for at kunne løse de svære Sudokuer på denne side.

Download Sudoku til print

Er du nybegynder i Sudoku så anbefaler vi, at du først prøver den meget nemme, eftersom det vil give dig rutinen til at arbejde dig videre med de svære Sudokuer.
Den meget nemme Sudoku bog er også velegnet til børn og teenagere, vi opfordrer dig til at udskrive et par ekstra kopier og dele med andre.
Bøgerne er i PDF format, og du er velkommen til at dele og udskrive lige så meget du vil.
Når du er blevet mere øvet, så er det tid til at prøve kræfter med den mellemsvære Sudoku bog, hvor du for alvor vil begynde at sætte hjernen i sving for at løse Sudoku puzzle.
Og bliver overgangen for brat, så kan du jo altid smugkigge i løsningerne, men vi opfordrer til at du lader være.
Sådan bliver du ekspert og mester til Sudoku, ved at gennemføre bøgerne her på siden og slutte af med de rigtige svære opgaver, som du kan printe herunder.