Download Adobe Photoshop

Adobe Photoshop kan nu downloades helt gratis – og så er det faktisk lovligt. Læs mere længere nede.

Adobe Photoshop er det bedste fotoredigerings og grafik software, det er velegnet til både professionelle og amatører. Med Photoshop, får du fantastiske muligheder for at redigere dine digitale fotografier og billeder. Du kan også bruge Adobe Creative Suite til, at skabe grafiske illusioner og animationer.

Værktøjerne i Photoshop er anerkendte for at være i verdensklasse, når man skal arbejde med håndtering af grafik og billeder.

Adobe har besluttet at forære hele CS pakken til forbrugerne, det hele helt gratis og med serial kode. Du skal ikke engang oprette dig som bruger, du kan faktisk bare begynde at downloade alle værktøjerne. Den fulde version af Adobe Photoshop ligger også gratis tilgængelig.

Download Adobe Photoshop CS2
Download Adobe Acrobat Pro
…og resten af værktøjerne fra Creative Suite
Tryk her for at gå til download sektionen

Adobe Photoshop og Illustrator, har længe være synonyme med digitalt billedredigering. Adobe pakken har været igennem flere opgraderinger, siden den blev indført. Den første store ændring var introduktionen af integrationspakken i den større Creative Suite (CS) af alle Adobe multimedieprogrammer. For den budgetbevidste forbruger, tilbyder linket på denne hjemmeside, gratis downloads af Adobe Photoshop CS2. Du kan installere programmerne på alle de PC’ere du ønsker og dele.

God fornøjelse med billedredigeringen og Adobe Photoshop – som i øvrigt er suveræn til at fjerne røde øjne.