Dinosaurus tegning, en malebog til børn

Den mægtige Allosaurus var et glubsk rovdyr i den forhistoriske jura verden. Få andre dinosaurer ville have været i stand til at besejrer den.
Klik på dinosaur tegningen herunder og farvelæg din egen Allosaurus. Vidste du, at man faktisk ikke ved, hvilke farver som de rigtige dinoer havde, så lad bare fantasien få frit løb.
Når du klikker på billedet åbnes det i et nyt vindue, og du kan herefter udskrive det. Du kan også gemme
billedet og åbne det i fx MS Paint grafik program. Det er dog oftest sjovest at udskrive og farvelægge med farveblyanter eller tuscher.

 

 

 

Man kalder ofte brontosaurus for den seje gigant i den forhistoriske dinosaur verden. Brontosaurus kaldes også nogle gange for Apatosaurus. Denne fyr er en favorit hos både børn, unge og ældre, måske lidt venligere end den gennemsnitlige dinosaur – men jeg tror ikke, jeg ville være i nærheden af den, hvis den blev sur!
Faktisk Jeg tror du ville være i problemer, hvis du gik i vejen for disse enorme fødder!

Nogle siger, denne dinosaur måske aldrig uddøde. Folk fra Loch Ness i Skotland, til New Jersey og til den afrikanske kyst har alle hævdet at have set en plesiosaurus komme fra overfladen af det ​​mørke vand. Udskriv og lav din egen dinosaur malebog.

Pteranodon ligner sin slægtning, Pteradactyl, en del. Uanset hvilket navn du giver den, så er det et mysterium hvor de gamle indianere dekorerede deres huler med malerier af væsener, der lignede ham. De kaldte dyret en Torden fugl.

 

En Velociraptor, eller raptor for korte, kunne være den mest skræmmende dinosaur af dem alle. Selvom andre dinosauer såsom Tyrannosaurus Rex (T-Rex) var større, så var raptor både hurtigere og klogere end han var. Man får en fornemmelse af dette i filmen Jurassic Park, hvor Raptor dinoen giver menneskene kamp til stregen.
Farvelæg din egen farlige Raptor dinosaur.

De hårdføre Triceratops har ikke været let bytte for de andre rovdyr, de kæmpede hårdt og overgav sig ikke sådan.