Skoda er Superb kvalitet

Skoda betyder høj kvalitet på tjekkisk. Men priserne er stadig lavere end VW selvom kvaliteten er den samme (måske endda højere).
Den tjekkiske bilproducent har for længst smidt 80’ernes dårlige image, det VW’s ejede Skoda er blevet globale og er i dag repræsentative i såvel den almindelige familieklasse samt prestigeklassen, med henholdsvis Skoda Fabia og Skoda Superb.

For at sige det mildt, har den tjekkiske bilproducent Skoda Auto ikke altid været førende på kvalitet og prestige. Du husker måske de utallige vittigheder fra 1980’erne hvor den kommunistiske Skoda fabrik virkelig var skydeskive for alverdens hån og spot.

Ikke flere Skoda jokes

Der bliver ikke længere lavet vittigheder om Skoda – kvaliteten er nu fuldt på højde med de vesteuropæiske konkurrenter. Efter snart 20 års samarbejde med Tysklands Volkswagen med tilhørende investeringer i milliard klassen er Skoda’s biler i dag bedre end nogensinde, og hvad der engang var et mindre regionalt mærke er blevet en aktør på det globale marked.
Selskabet fokuserede i første omgang på Europa, men er nu aktive på det store potentiale i Asien. Den øgede produktion er igen med til at du som dansk forbruger får en mere gennemtestet bil, lavere priser og nemmere adgang til reservedele. Eftersom Skoda nu opnår en hidtil uhørt fordel af stordrift, ligesom der jo også plukkes fra VW’s enorme reservedels katalog.

Køb trygt en Skoda – der intet image problem længere
Skoda har i samarbejde med VW holdt et skart fokus på at bygge bedre biler, der kan sælges til nedsatte priser i forhold til VW moderselskabet.
Kvaliteten er blevet fastslået gennem mange undersøgelser i hele Europa i de seneste år, hvilket fuldstændigt har fjernet det tidligere image, hvor det var pinligt at køre i Skoda. Nutidens Skoda købere signalerer tværtimod at de er pris- og kvalitetsbevidste forbrugere.