Kvalitetskøkken til lavpris

Hvorfor betale for mere end du får

Leder du efter et kvalitetskøkken med masser af spændende indretningsmuligheder, så tag på besøg i et af landets IKEA varehuse.
Et IKEA køkken er fuld af fine finesser og til en pris hvor alle kan være med i modsætning til mange af de andre køkkenfirmaer, så får du her rigtig meget værdi for pengene.

Hvad betaler du egentlig for når du køber et dyrt køkken? Både dyre og billige køkkenelementer og køkkenbordplade er alle lavet af træspåner, spånplader er grundlæggende blot genbrugstræ der er presset hårdt sammen. Den eneste kvalitetsforskel der kunne være på en dyrt og et billigt køkken ville være mængde af træmasse i køkken elementerne, eller tykkelsen af den plastik laminat som spånpladerne er betrukket med.
Træspåner og plastik koster stort set ingenting – så det er næppe dette du betaler for ved et dyrt designer køkken, men hvad betaler du så for ???

  • Et lækkert design koster mere…, eller det bliver du i hvert fald fortalt
  • Oplevet værdi, faktisk nok det du betaler allermest for, da fremstillingensomkostningerne er en relativ beskeden del af udsalgsprisen
  • De flotte udstillingslokaler hvor køkkenerne præsenteres for kunderne, ofte på dyre og centrale adresser
  • Du betaler selvfølgelig også for navnet, et Svane eller Designa køkken koster langt mere end et billigt Kitbo eller NettoLine køkken

Et IKEA køkken er dog anderledes end mange andre billige køkkener, kvaliteten er sublim og udvalget af tilbehør som fx køkkenlåger og køkkenbordplader er enormt. Med et IKEA køkken kan du sagtens få et eksklusivt og unikt køkken, simpelthen fordi kombinationsmulighederne er enormt.

 

Skal du have et nyt køkken fra IKEA, kan du downloade et gratis indregningsprogram fra IKEA.dk hvor du kan lave køkken indretning i 3D. Med IKEA Home Planner du kan indrette dit drømmekøkken med både bordplader, køkkenelementer, køkkenlåger, håndvask og blandingsbatteri. Prisen på et IKEA køkken er typisk 30-40% lavere end hos de de traditionelle køkkenfirmaer, men du får stadig de smarte løsninger i en kvalitet der sagtens kan måle sig med de dyrere køkkener.

Du behøver ikke at være den store håndværker eller køkkensnedker for at samle dit nye køkken, med de udførlige monteringsvejledninger kan stort alle mennesker samle køkkenet selv.

Du kan også spare penge på dit nye køkken hvis du køber et udstillingskøkken, der er dog en lang række ulemper der gør, at det sjældent er god idé. Det vil næsten være umuligt at finde et udstillingskøkken der passer perfekt til dit hjem

Besparelse: 30-40%

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*