Spiderman kostume

Et af de mest populære kostumer til både drenge og piger, er den seje spiderman dragt, superhelten der hopper rundt mellem byens bygninger.
Spiderman tegneserien har masser af figurer der kan bruges til udklædning, og du kan hvert eneste år finde masser af spiderman kostumer i de danske butikker. Spørgsmålet er hvorvidt du virkelig ønsker at betale 150-400 kroner for et kostume, som ligeså godt selv kunne lave.


LÆS OGSÅ: Sådan laver du selv en fastelavnsdragt

Kostumer du selv kan lave fra Spiderman serien
Spiderman

Hovedpersonen i tegneserien og den mest figur hos især drengene, det er nemt at finde færdige kostumer i de karakteristiske blå og røde farver. Der er også masker. Der er stor forskel på hvor detaljeret de færdiglavede kostumer er, men overordnet set vil du sagtens selv kunne lave et Spiderman kostume.
Det helt simple hjemmelavede kostume: Et par blå bukser og en røde bluse, som du maler med en sort tusch så det ligner mønstret på den rigtige edderkoppemand.

Venom
Venon er Spidermans alterego og er en af skurkene i serien, dragten ligner faktisk meget den almindelige dragt. Venom dragten er dog helt sort og med en hvid edderkop på brystet.
Igen kan du købe færdige kostumer på nettet og i butikkerne, men du kan ligeså nemt selv lave en hjemmelavet løsning.

Den Grønne Goblin

Den grønne skurk er faktisk utrolig populær, han er et klassisk eksempel på en superskurk der virkelig giver Spiderman kam til håret. Du kan selv lave din egen Grønne Goblin dragt relativt simpelt, det er især vigtigt at få de markerede mavemuskler med. Det er kan være svært selv at lave masken, da der så mange detaljer der kan være svære at ramme. Især den storgrinende mund og de specielle øjne kan være svære at lave selv.