Billig skiferie

Skal du på skiferie og skal det helst være på et lille budget, så er det næppe de klassiske destinationer i Østrig og Norge, som du skal kigge efter.
Det er blevet meget dyrt at tage på skitur, derfor er der mange danskere der er begyndt at kigge mod de østeuropæiske lande, hvor det er muligt at komme meget billigt på ski. Faktisk er skisportsstederne i både Polen og Tjekkiet over de seneste år blevet utrolige populære, hvilket både skyldes de lave priser men også at man har moderniserede lifter og de øvrige facilitterne.

Ikke kun skiferien er billig

Når man står på ski er der mange andre udgifter end blot ski og hotel, det er også vigtigt at vide hvad det koster at gå på restaurant og spise. Skal man på afterskiing vil de fleste også gerne vide hvad den slags koster!
På alle de ovenstående parametre scorer de østeuropæiske højt, her finder du billige ski udlejning, gode og billige hoteller samt ikke mindst favorable priser på mad og drikke.

Tjekkiet er danskernes ski favorit
Tjekkiet er blevet den helt store vinder blandt de nye skisportssteder, danskerne værdsætter landets atmosfære og den høje standard – og de attraktive priser lokker også danskerne.

Billigt og godt skitøj
Leder du efter billigt skitøj på nettet, så er et af de allerbedste steder at købe skitøj uden tvivl Napapijri.
Butikken Napapijri er en af de allermest populære på nettet, du finder kvalitetstøj til relativt lave priser.