Få en bedre ferie – billigere

Sommer er for de fleste lig med ferie og tid sammen med familien, men det er også en dyr tid hvis du ikke  sparer de rigtige steder.

Bestilling af ferie
Først og fremmest skal du huske at rejserne som regel er billigere, jo tidligere du bestiller. Undtagelsen er naturligvis, når der bestilles en afbudsrejse, men udvalget er også væsentligt mindre.
Inden I rejser, vil det være en god idé at planlægge hvad familien vil se og hvordan alle tilfredsstilles, du kan allerede på dette tidspunkt regne på udgifterne, så du ikke senere bliver ubehageligt overrasket over kontotrækket.

Køb altid rejsen kontant, det kan godt være at ferien til Mallorca er dejlig, men det er træls at betale af på ferien resten og året. Spar hellere op i god, så kan også købe en dyre ferie for de penge du sparer i renter og gebyrer.

Kører du selv skal huske at finde den mest effektive rute, LÆS ARTIKEL: Sådan sparer du med en GPS.

Alternativer… prøv noget nyt 🙂
Hvorfor ikke bo privat, du sparer pengene til hotellet og familien får en helt anderledes og autentisk oplevelse.

Det er meget populært med boligbytte, du kan prøve det anerkendte Intervac.com, som giver mennesker fra hele verden en mulighed for at mødes og udveksle boliger.

Unge mennesker kan rejse billigt på Interrail i hele Europa, hvilket er en fantastisk måde at opleve en masse for billige penge.
Et andet alternativ kunne være det såkaldte couch surfing, hvor man kan bo kvit og frit på en sofa i udlandet. Konceptet er enkelt: Du lader andre låne din sofa, du får lov at låne en sofa til gengæld, billigt og en sikker genvej til unikke oplevelser.

LÆS ARTIKEL: Undgå at blive snydt når du handler med kreditkort

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*