Billig roundup, spar 98%

Billig roundup

Drukner dine haveplaner i ukrudtsbekæmpelse – og vokser skvalderkålene helt ind til naboen?

I en travl hverdag kan det være svært at holde blomsterbed og resten af haven helt fri for ukrudt, for mange er en omgang roundup en overvejelse værd. Roundup er baseret på det aktive stof glyfosat, der hurtigt dræber det uønskede ukrudt og nedbrydes naturligt uden at skade grundvand.

MEN problemet er bare at roundup er et dyrt produkt, endda rigtig dyrt, en flaske med ukrudtsmiddelet koster nemt 220kr for 1½ liter færdigblandet roundup. Du kan prøve at finde de billigste roundup priser og roundup tilbud, men tippet som du får her er billigere end noget andet alternativ.

Roundup blev oprindeligt udviklet til landbruget, hvor det stadig anvendes i alle kommercielle landbrug, men landmanden har naturligvis ikke råd til at betale 220kr for en lille flaske med 1½ liter roundup, dette blandingsforhold ville koste landmanden mange tusinder af kroner blot for et lille stykke jord.
Når landmanden køber roundup produkter, er det de koncentrerede udgaver hvor han selv kan dosere ukrudtsmiddelet til den pågældende opgave. Produkterne er magen til roundup og er baseret på det aktive stof glyphosat akturat som roundup også er.

Hvor meget sparer du ?

Silvan, 1½ liter færdigblandet roundup, 220 kroner
Literpris = 147 kroner

HaveHobby.dk, 1 liter koncentrat, DanOut 360, 100 liter færdigblandet ukrudtsmiddel, 250 kroner
Literpris = 2,50 kroner

Besparelsen er således omkring 98%, det må være sommerens bedste sparetip 🙂

Foretrækker du en mere økologisk ukrudtsbekæmpelse – så er her et godt alternativt den kemiske ukrudtsbekæmpelse.

Økologisk ukrudtsbekæmpelse, du skal bruge:

  • 10 liters spand
  • Forstøver
  • 4 liter rent vand
  • 1 liter almindelig eddike
  • ½ kilo salt, her kan bruges både vintersalt og køkkensalt

Bland vand, salt og eddike i spanden og hæld det herefter på forstøveren, dette er opskriften på en simpel ukrudtsbekæmpelse med god samvittighed.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*