Billige flyttekasser

Når du skal købe flyttekasser, så opdager du hurtigt at der er store prisforskelle i mellem de forskellige butikker. Prisen kan varierer med helt op til 200% – der er således rigtig mange penge at spare ved at finde billige flyttekasser.

Flyttekasser som reklame

Opbevaringsfirmaet BoxIt har nogle af landets bedste priser på flyttekasser, da de har en politik om ikke, at skulle tjene penge på deres flyttekasser. De mange solgte flyttekasser fungerer i stedet som reklame for firmaet. BoxIt udlejer også store lukkede trailere for bare 5 kr. om dagen. 

Leje kan ikke betale sig

Det kan sjældent betale sig, at leje flyttekasserne. Flyttefirmaerne ved nemlig godt, at flyttekasserne som regel bliver slidt hurtigt, derfor er udlejningsprisen på flyttekasser også baseret på en kort levetid.

Det er meget bedre, at købe nogle billige flyttekasser i fx BoxIt, når de er brugt kan du sælge dem på GulGratis.dk eller DBA.dk – det vil stadig være langt billigere end at leje flyttekasser.

Står eller lille – hvad er bedst?
Skal du købe de store eller små flyttekasser? Svaret kommer i høj grad an på to ting, nemlig hvad du skal pakke og hvorvidt du planlægge at stable kasserne.

De store flyttekasser er bedst til store lette ting – du kan fx pakke dit tøj og sengetøj ned i de store. Du kan sjældent stable de store kasser, eftersom de ikke er så stærke som de små.

Generelt er de små flyttekasser bedst til langt de fleste flytteopgaver, de kan bærer flere kilo og de kan bedre stables.