Billig forsikring på den nemme måde

Forsikringsselskaberne benytter enhver lejlighed til at hæve præmierne, pga. øgede udgifter til klimaforandringer, flere indbrud, flere uheld på vejene og så videre.

Forsikringspræmie. Det er egentlig pudsigt, at det hedder en præmie, når man kun har vundet et girokort

Du kan ikke ændre ved de stigende forsikringspræmier, men ved at følge understående trin kan du få mere luft i dit forsikringsbudget.

  • Overvej at hæve din selvrisiko det vil resulterer i en lavere præmie. Du skal overveje, hvad du er parat til at betale sammenholdt med risikoen for en eventuel skade. Du sparer flest penge ved at øge din selvrisiko på indbo- og bilforsikringen
  • Indhent tilbud hos flere konkurrende selskaber. Brug forsikringsportalen Forsikringsguiden.dk til sammenligning. Det er i øvrigt også en god idé at presse forsikringsassurandørerne ved, at lade dem kender hinandens priser. Du vil oftest blive nødt til, at samle alle dine forsikringer i samme selskab for at få den helt store rabat (samlerabat)
  • Undgå dobbeltdækning. Især på livsforsikringer og ulykkesforsikringer er der mange danskere der har dobbeltdækning. Du kan spare mange penge ved, at trimme dine forsikringer til de egentlige behov
  • Undgå rejseafbestillingsforsikringer. De er dyre i forhold til risikoen for at du skal bruge dem
  • Undgå butikkernes dyre tillægsforsikringer på elektronik, IT og hvidevarer. Du kommer til at betale en høj præmie for noget, som dybest er overflødigt. Er du Nordea Fordel Plus kunde, har du allerede gratis elektronikforsikring og rejseforsikring på dit Mastercard Gold.

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*