Paw Patrol Malebog

Hundegruppen Paw Patrol har taget de danske børn med storm, de er modige og redder andre dyr. Paw Patrol

Hundepatruljen er anført af  den 10-årige dreng Ryder, de modige hundehvalpe i Paw Patrol er faktisk redningshunde under uddannelse.

Hver hvalps opgave er inspireret af virkelig redningsjob som brandbetjent, politibetjent, og bygningsarbejder.
Paw Patrol gruppen bor i den lille by Adventure Bay, hvor de altid står til rådighed for at redde dagen, og de rykker ud så snart der er brug for dem. De kan både redde katte ned fra træer og større opgaver som et tog der er stoppet på sporet. De finder altid en løsning når der er problemer.
Både drenge og piger er vilde med Paw Patrol, de har et godt kammeratskab og de har fly, både, redningsbiler og en helikopter.

Paw Patrols værdier

For børn helt op til skolealderen er Paw Patrol en sjov måde at lære tapperhed og heltemod, med spændende historier, der aldrig bliver for skræmmende. Ryder og hvalpene underviser og giver i lektioner i omsorg for dyr, et budskab, der er forstærket gennem Paw Patrols partnerskab med redningsorganisationer i den virkelige verden.

Vi har samlet en malebog med de bedste Paw Patrol tegninger – se Paw Patrol Skye Helicopteren i flotte farver du selv vælger.

Download: Gratis malebog med Paw Patrol