Investering uden risiko – efterisoler huset!

Måske skulle du overveje at efterisolere det uudnyttede loft, der kan være rigtig mange penge at spare og investeringen er hurtigt tjent hjem.

Loftet vil i mange tilfælde være det billigste sted at starte, relativt simpelt og et godt gør-det-selv projekt, hvis ellers udført med omtanke og respekt for de gældende bygningsregelmenter.

Hvor meget du kan sparer på varmeregningen afhænger primært to faktorer, nemlig hvor meget isolering der findes i forvejen samt hvilken varmekilde huset varmes op med. Der er således stor forskel på om du fyrer op med oliefyr eller bor i et fjernvarme område.

Fordelene ved at isolere loftet vil være mange

  • når der er et åbent loft, er det relativt nemt at komme i gang
  • hvis du kan lægge isoleringen selv, kan du drastisk nedbringe tilbagebetalingstiden. Men hyrer du et professionelt isoleringsfirma, er der stadig tale om relativ billig omgang (10.000-15.000kr for 100m²)
  • bedre indeklima, mindre fugt og temperatur svingninger
  • og så naturligvis penge sparet hver eneste år, forvent et sted mellem 2.000kr-10.000kr om året

En af de allerbedste kilder til information omkring isolering, forholdsregler og reglementer er den lille lune fra Rockwool, downloades her

Om det kan betale sig at efterisolere, afgøres af din varmekilde og nuværende isolering er med til at afgøre hvornår investeringen er tilbagebetalt.

Du kan også beregn din besparelse på Isover.dk

Be the first to comment

Leave a Reply

Din email adresse vil ikke blive vist offentligt.


*