Sjove og gratis ting sammen med børnene

Enhver forælder ved, at det kan være meget dyrt at underholde børnene, da du jo ikke ønsker at de hænger foran TV’et hele dagen.
Børnene vil gerne have det sjovt, læs mere om hvordan I alle kan blive underholdt uden at tømme pengepungen?

Gratis og sjovt for børnene
Tip 1 – Flyv med drage
En dejlig blæsende dag og måske en fantastisk udsigt, se den sunde farve børnenes kinder. Der er mange gode steder, at flyve med drager i Danmark, men de bedste steder er naturligvis de højest beliggende eller ude ved vandet. Ethvert barn elsket at flyve med drage og samværet med forældrene i naturen.

Tip 2 – Dyr og børn
Børn behøver ikke en masse tilskyndelse for at komme i kontakt dyr, men hvis opmuntring er nødvendigt, kan du prøve en af Arlas besøgsgårde. Børnene får et sjældent indblik i landmandens hverdag, de ser også hvor morgenbordets mælk kommer fra.
For mere information om gårdbesøg – www.arla.dk – Gårdbesøg

Tip 3 – Brug naturen

Der er gratis mad og oplevelser i naturen, i form af brombær, æbler, hindbær, blåbær, blommer og svampe, hvilket kan gøre en gåtur til en rigtig spændende opdagelsestur for et barn.
Naturligvis skal man ikke spise svampe uden at være 100% på at den er spiselig, men selv de mest garvede byboere kan genkende brombær og de andre frugter. Børn elsker i øvrigt brombærene for deres stærke farve, brombærene kan nemlig nemt ligne en slags blod, hvilket børnene synes er sjovt.
LÆS OGSÅ: Gratis blåbær i naturen

Tip 4 – Besøg polti- eller brandstationen
Din lokale Falck, brandstation, politistation eller redningsstation har med stor sandsynlighed åbent hus et par gange om året. Spændingen ved at sidde i en rigtig brandbil, bør ikke undervurderes. det kan fange selv faren i familien. Bilerne står som regel udenfor, og børnene få lov at høre sirenerne og se de blå blink i aktion.
Mere information om at besøge en politistation
Mere information om at besøge en brandstation, Aalborg