Spar tid – køb dine dagligvarer på nettet

Når du køber dine dagligvarer online, så sparer du en masse tid som du kan bruge sammen med familien, men det er sjældent, at du sparer penge online på dagligvarerne.
Dagligvarerne er dog omvendt heller ikke dyrere end dit lokale supermarked, det er sejlivet myte at online butikkerne skulle være væsentlig dyrere, du skal naturligvis kigge dig for og være prisbevidst – akkurat som du gør når du køber alt muligt andet.

Du skal se på det samlede billede, når du sammenligner priserne i den lokale dagligvarebutik med priserne på dagligvarer på nettet – du skal med andre ord ikke kun kigge på kroner og ører. Husk at du får mere tid til sjovere ting end

køen i Netto, du kan fx tage en time ekstra på arbejdet, løbe en tur, gå i parken med familien etc.

Man siger jo, at tid er penge, derfor kan der også være en ganske god økonomi i, at spare adskillige timer om ugen på indkøb. Erfaring med net indkøb af de hverdagens varer viser da også, at netbutikkerne nogle gange er lidt dyrere end tilsvarende fysiske butikker, så i den sidste ende er det et spørgsmål om, at afveje hvad din ekstra tid skal bruges til og om du er parat til at betale den ekstra pris.

Du sparer nemt 10% ekstra på netindkøb
Du kender det sikkert godt, nemlig at du lader dig friste dig til at købe varer du ikke havde planlagt hjemmefra. De såkaldte impulskøb udgør helt op til 10% af vores daglige indkøb, penge som du kunne have brugt på noget bedre!
Når vi handler dagligvarer på nettet så er de fleste mindre tilbøjelige til at købe de unødvendige impulskøb. Så vil du undgå impulskøb så kan online butikken være en god løsning, der vil spare dig både tid og penge

Liste over netbutikker

Hvor kan du nemt købe dagligvarer på nettet og spare tid i hverdagen? – se listen over danske butikker herunder.

Det er ikke alle de on-line supermarkeder der leverer over hele landet, så tjek deres betingelser inden du bruger tid på at fylde indkøbskurven.
Husk at tjekke fragtpriserne, nogle netbutikker har indregnet prisen i varnes pris, mens andre opkræver separate fragtgebyrer.