Youtube Music

Youtube Music

Youtube Music er en ny musik tjeneste på nettet som er lavet af Youtube. Det er populært fordi at du kan finde alle de sange du elsker i anbefalinger til dig, det er en helt anderledes oplevelse at have Youtube Music på grund af mange af tingene er anderledes når man skal se eller høre en video. Man har hellere lyst til at have telefonen i hånden end i lommen på grund af den anderledes måde som Youtube Music er lavet på.
Der er play lister hvor du selv kan trykke på den sang du vil høre i stedet for at vente på sangen kommer. Selv hvis du ikke ved hvad sangen hedder kan du bare skrive fx. “Ny Justin Bieber sang 2018” så vil der også komme de nyeste sange frem. Der er albums, sange og play lister. Der er play lister til det humør eller tidspunkt du er i, fx. morgen musik, fest musik, trist musik osv. Der er også videoer af live optrædelser og covers af forskellige mennesker, som bringer musikken til live. Youtube Music minder om Yousee Music og Spotify på grund af alle tingene ved appen som også er ved de andre. Men man behøver ikke Spotify Premium for at kunne gå videre til næste sange hele tiden. Og istedet for at ens telefon er tændt på Youtube når man hører musik så kan man slukke sin telefon og høre musik ligesom på Spotify.

Youtube Videoer

Youtube videoer er populært hos alle aldre især de yngre generationer, som bruger meget tid på at se alt fra gaming til vilde stunts på cykler. Mange ser youtube fordi det synes det er sjovt eller måske også fordi de keder sig, så kan man få noget inspiration fra videoerne. Der er også mange der ser op til de store youtube med flere tusinde abonnementer. Mange vil selv have en Youtube kanal tit fordi de ser op til andre Youtubere som laver seje eller sjove videoer eller fordi de synes at det er spændende og sjovt at lave videoer som andre mennesker ser og liker.

Youtube downloader

Man skal downloade Youtube Music inden man kan bruge det. Du kan få det i Apples og androids appstore snart. Man kan også snart få det til computer og andre ting. Du kan også downloade musik med mp3 download hvor du kan få det gemt på din device. Men hvis du laver en video på fx. Youtube med en sang skal du skrive hvem der har lavet sangen og hvad den hedder ellers er det copyright. Copyright er en ophavs lov for eneret og ejerskab for hvad man har lavet.

Listentoyoutube

Listentomusic er en hjemme side hvor du kan kopiere din Youtube URL fra siden på Youtube hvor du hørte din sang og paste den i kassen og så kan du så downloade sangen til din computer/hvad ellers du bruger. Så den tager sangen fra Youtube og giver dig en kopi som man kan bruge i fx. videoer eller bare selv til at høre. Listentoyoutube er der mange youtubere der bruger i deres videoer, men de fleste giver også kredit til personen der har lavet det så det ikke er copyright. Det er nemlig sjovere for de fleste at se en video med Musik istedet for helt stilhed i videoen. Mange glæder sig til at bruge Youtube Music fordi det er nyt og godt at bruge hvis man elsker god kvalitet på musik videoer og hvis man elsker at man kan slukke sin telefon og stadig høre musikken osv. Men det er også meget nyt og er ikke kommet ud endnu men det gør det snart.