Opsparingskonto – Få en høj rente

En højrente opsparingskonti kan være en fantastisk måde, at tjene penge ud af din ellers inaktive

opsparing. Hvorfor dog have store pengebeløb i banken til næsten 0% i rente. Var det ikke en bedre idé at sætte dine penge til at arbejde for din fremtidige formue?

Her er hvad du behøver at vide, før du åbner en højrente opsparing med renters rente som løftestang.

Du behøver ikke 10.000kr for at komme i gang. Start med et fast månedligt beløb og gradvist øge din opsparing. Men naturligvis vil et større beløb give flere renter. Afsæt et større beløb til opsparingen og jo hurtigere vil din opsparing vokse.

Findes der banker der giver højrente konti ?

Mange danskere lader deres opsparing stå i en basisbank eller netbank, fordi det er den den nemmeste løsning. De er sikre på, at der ikke er nogen banker i Danmark der stadig giver gode indlånsrenter.

Men lige såvel som der er konkurrence på kviklån og hurtige lån, så er der faktisk også konkurrence på opsparingsrenterne. Med renters rente beregner ser man hurtigt at der er store summer at tjene. Du skal placere din opsparing fornuftigt!

Det kan umiddelbart se ud som alle bankkonti giver næsten nul procent!, men sandheden er, at kyndige forretningsfolk godt hvor man får høj rente konti.
For at finde ud af hvilken rentesats du kan få på din opsparing, skal du overveje følgende punkter:

  • Hvor meget vil du investere?
  • Hvor længe kan du undvære pengene?

Kan du svare på begge spørgsmål, så er du godt på vej til at starte din opsparing.

Få 40 kr. gratis og 6,75% i rente

Dine penge bør sættes til at arbejde for dig. Hvis du har en stor sum penge og en masse tålmodighed, kan du tjene en masse renter.
Kan du ikke undvære dine penge i flere år ad gangen? Der er banker hvor du kan få høje renter og alligevel trække dine ud med en kort tidshorisont.

Den europæiske bank Bandora er en af peer-lending bank. Man formidler lån til private og giver indskyderne særdeles høje renter.

Tryk her for at få 40 kr gratis, og en rente på 6,75% hos Bondora (*).

Bondoras Go & Grow

Bondora er etableret for ca. 11 år siden og har haft stabil vækst i alle årene. De formidler lån til høje renter og giver tilsvarende høje renter til indskyderne.

Bondora har virkelig mange muligheder, hvor man kan få virkelig høje renter over 15%. Husk at risikoen også er tilsvarende større, da man ikke kan hæve sine penge med det samme.

Bondora har oplevet et stort ønske fra private opsparere om, at man ville have et simpelt produkt med høje renter og mulighed for at hæve med det samme (liquidity)
Bondora er en god platform, hvor man månedligt laver et indskud via sit kreditkort. På den måde vokser opsparingen stille og roligt.

Go And Grow gør hele opsparingsprocessen automatisk. Vælg hvad du ønsker at spare op pr. måned og herefter indsættes beløbet automatisk hver eneste måned.

Indsæt fx 5.000kr i indskud, og herefter 1.500kr hver måned i 4 år. Du får en opsparing på hele 88.973,45

(*)  Ved at oprette en konto hos Bondora modtager Sparet-er-tjent.dk en symbolsk kommision.