Halloween masker – hjemmelavede

Med halloween lige om hjørnet, er butikkernes hylder fyldt med kostumer og masker til voksne og børn. I stedet for at bruge penge på at købe Halloween masker, som koster penge og er magen til alle de andre børns, hvorfor laver du ikke hjemmelavede halloween masker?

Dato for halloween? Allerhelgensaften (dansk) og halloween er altid den 31. oktober. Halloween er faktisk ikke amerikansk tradition, men en gammel europæisk tradition som nybyggerne har holdt i hævd.

Tænk kreativt og i gang med saks og papir, vi giver dig her nogle nemme halloween masker.

LÆS OGSÅ: Sådan skærer du et flot Halloween græskar

Du skal bruge:

  • Stor papirpose (såsom fra et supermarked)
  • Farvet papir
  • Sort tusch
  • Blyant
  • Saks
  • Lim
  • Diverse dekorationer (afhængigt af maskens udseende)

Sådan gør du:
Trin 1
Det første skridt er at sørge for, at Halloween masker passer til ansigtet af den person, der kommer til at bære den. Hvis du laver en maske til dit barn, skal du starte med meget forsigtigt at holde papirposen til barnets ansigt. Notér hvor barnets øjne, næse og mund er på posen, ved let markering på posen med blyanten.

Trin 2
Det næste skridt for at lave Halloween masker er, at klippe huller, hvor øjne, næse og mund skal være, i forhold til de markeringerne du har lavet tidligere. Hvis det er nødvendigt, fold papiret til at hjælpe dig med at oprette symmetriske figurer, når der klippes. Tryk ikke for hårdt , da ellers ødelægger masken med en synlig krølle midt på masken.

Trin 3
Vælg et design. Er dit barns ønske at være en bestemt figur? Et dyr? En trold? Brug den sorte tusch og diverse dekorationer til at tilføje de relevante udsmykninger. Brug det farvede papir til at skabe kontraster og liv i masken.

Trin 4
Hvis du bruger lim til at fastgøre materialer, læg da masken på et tørt sted, hvor den tørre uden at blive berørt.