Ejendomsmæglere med rimelige priser

Findes en billig ejendomsmægler eller er det blot en illusion?
Det er faktisk muligt at finde en billig ejendomsmægler, hvor du stadig får din bolig på BoligSiden, hvilket er alfa og omega, når huset skal være helt solgt.
Er du derimod ikke bleg for at vælge en dyr ejendomsmægler, så kan du hurtigt blivet rippet for et sted mellem 75.000-125.000 kroner, afhængigt af salgspriserne i dit område. Prøv at tænke på hvor lidt arbejde de egentlig udfører for alle de penge – det er så tæt på svindel som loven tillader!!
Ejendomsmæglerens salær er skyhøjt, så hvorfor ikke finde en billigere løsning, hvilket er oplagt ovenpå finanskrisens faldende huspriser.

Billig ejendomsmægler

Du finder mange anbefalinger af Robinhus, da de har et fast billigt salær på omkring 30.000 kr., som endda kan forhandles længere ned, hvis du er en dygtig krejler.
Er du frisk på at sælge boligen selv, så kan der virkelig være en besparelse. Du skal dog stadig påregne et par timer hos advokat, da det er sikrest at lade ham udarbejde de juridiske dokumenter, så du ikke senere hænger på problemer i forbindelse med boligen.
LÆS OGSÅ: Sådan sælger du selv boligen