Køb i usa med ShopUSA.dk

Danmark er et lille land, det er derfor ikke altid danskerne der først får de nyeste produkter, da producenterne vælger de større markeder som fx USA og de store lande i Asien. Som dansker kan det derfor være nødvendigt at købe varer i udlandet, fx den en lækker tablet, men det er de færreste der køber ind i USA, simpelthen fordi toldreglerne gør det besværligt og dyrt.


Indkøb i USA
Har du alligevel fundet en vare i en amerikansk webshop, så kan der være en række problemer, det er nemlig de færreste amerikanske butikker der sender til udlandet eller abroad som de kalder det. Du får med andre ord ikke mulighed for, at købe varen som dansker, det skyldes primært at butikkerne ikke gider bøvl med tolddeklaration og værdifastsættelse.

Finder du en butik der faktisk sender varer til Europa, så løber du ind i den forhindring, at du kommer til at betale Post Danmark et strafgebyr for fortoldning af varen, du kan nemlig ikke selv gøre det!

ShopUSA.dk

Shop USA er en genial løsning på problemet, de giver dig nemlig en række fordele som dansk forbruger. Ikke alene får du en amerikansk postadresse, men du får også tolddeklareret og fortoldet din forsendelse. Erfaring med ShopUSA er postive, du får varerne billigere og uden det sædvanlige bøvl. Med ShopUSA.dk kan du hurtigt se den totale pris, inkl. forsendelse, told og dansk moms.

Indkøb i USA har selvfølgelig nogle problemer, da reklamation kan blive noget besværligt, da du principielt risikere at skulle betale toldafgift igen når varen sendes retur fra reparation.

Ofte vil der være stor sandsynlighed for, at du kan finde den amerikanske vare i på en engelsk hjemmeside, der er nemlig store fordele ved at handle indenfor EU. I EU har vi nemlig besluttet at der betales moms i det land hvor varen afsendes, du skal heller ikke betale told på varer fra et andet EU land.